2777
2789
عنوان

کدوم رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 43 پست
از ترس موفق نشدن نباید باشه واقعا آدم چیزی رو با دلش بخواد با تلاش بدست میادالان گفتم جت شخصی میتونه ...

من یه ویدئو دیده بودم توی یوتیوب خانوم نشاط جهانداری خلبان ایرانی هر ماه پرواز مسافربری دارن به مشهد کیش ...

پس اونا چطورین؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آهان خب خدا روشکر پول دارن یه قدم بزرگ جلو هستن.فقط همینقدر میدونم علاقه و پشتکار زیاد باشه توی طراح ...

پلن اولش هوانوردی دومیش طراحی دوخته یعنی هوانوردی خیلی بیشتر دوست داره

ولی هی میگه خاله میترسم برم آخه تو ایران خیلی کم خلبان خانوم میگیرن

من یه ویدئو دیده بودم توی یوتیوب خانوم نشاط جهانداری خلبان ایرانی هر ماه پرواز مسافربری دارن به مشهد ...

نگفتم نیست گفتم تو ایران نمیشه برای مسافربری یا باری مدرک گرفتن باید خود شرکتی که هواپیما رو ساخته دوره ببینه

مثلاً بویینگ باشه بره آمریکا

یا توپولف را وسیه

پلن اولش هوانوردی دومیش طراحی دوخته یعنی هوانوردی خیلی بیشتر دوست دارهولی هی میگه خاله میترسم برم آخ ...

نمیدونم واقعا انشاءالله هرکدوم بره موفق بشه.

هوانوردی واقعا هیچ تصوری از شرایط کاریش ندارم اما خودم کلی دورهی طراحی و دوخت رفتم. سوالی داشت درخدمتم.

نمیدونم واقعا انشاءالله هرکدوم بره موفق بشه. هوانوردی واقعا هیچ تصوری از شرایط کاریش ندارم اما خودم ...

میگه درآمد طراحی دوخت خوبه ؟

این بچه ما انقددد پول دوست که نگووو

خدارشکر خسیس نیست دست و دل بازه🫣🤦🤦

واقعا دلم میخواست میتونستم شرایط رو کامل براش توضیح بدم

من به خاطر علاقه به همین رشته رفتم اون سر دنیا مدرک مهندسی گرفتم اومدم اینجا چون از خانما حمایت نمیشه اینجا الان یه کارخونه فسقلی پدرم برام زده دارم کار میکنم

البته راضی هستم ولی واقعاً شرایط کار فنی توی ایران برای خانم فراهم نیست

میگه درآمد طراحی دوخت خوبه ؟این بچه ما انقددد پول دوست که نگوووخدارشکر خسیس نیست دست و دل بازه🫣🤦🤦

آره. اگر سختیاشو بتونه تحمل کنه بعد از چند سال به درآمد عالی میرسه. درآمد مربی خیاطیم خیلی بالا بود. هم سفارش میگرفت هم آموزشگاه کلی شاگرد داشت. ولی یک شبه نمیرسه به درآمد باید صبور باشه. برند شخصی هم یکی رو میشناسم داره. درآمدشون کم کم زیاد میشه ولی واقعا جای پیشرفت هست به خصوص اگر تهران هستین.

اما سخته و مناسب روحیات خودم نبود.برای همین من دارم از صفر شروع میکنم که برم دانشگاه. اصلا دوست ندارم برگردم سر این شغل مناسب من نبود هرچند اگر میموندم به درآمد میرسیدم