2777
2789
عنوان

چی فکر میکردیم و چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا مگه چی میگه بنده خدا اگه بیخیال بود که براش مهم نبودنگرانش که اینجا مطرح کرده دلداری بگیره

واقعا نمیفهمم چطور میتونن انقد وقیح باشن مگه من یا بچمو دیدن اصلا

برای حاجت دلم آمینی مهمونم کن🌱

بدشم میاد بهش میگیمنمیخواد بپذیره واقعا سنگدله

پذیرفتم سنگدلم شما درست میگی هرچی باشه شما علم غیب داری و میتونی با یه تاپیک هفت سالی که به من گذشته رو بفهمی

واقعا نمیفهمم چطور میتونن انقد وقیح باشن مگه من یا بچمو دیدن اصلا

احتمالا بچه بد قلق نداشتن نمی تونن درک کنن

اینو فقط امثال من و شما میتونیم

بچه من نوزاد یک روزه بود شیر نمی خورد کلی چکاپ و آزمایش دادن هیچ مشکلی خداروشکر نداشت و نداره ولی برای خوردن تا الان که ۱۲ سالش هس منو دق داده

احتمالا بچه بد قلق نداشتن نمی تونن درک کنناینو فقط امثال من و شما میتونیمبچه من نوزاد یک روزه بود شی ...

دختر من بیش فعاله از سه سالگی کلی دکترو روانشناس و پارک و جاهای اجتماعی رفته تا انرژیش تخلیه بشه آپراکسی گفتاری داره ینی گفتارش درحد بچه دو سالست

بد غذاست سر هر چیز بیخودی ساعتها گریه میکنه و خونه دائم بهم ریخست با این حال من و پدرش فقط داریم نازشو میکشیم که درست بشه

من فقط از خدا گلایه کردم نگفتم بنده های گستاخش بریزن سرم ولی خوب شد فهمیدم اینطوری بودن بهتر از بیشعور بودنه

دختر من بیش فعاله از سه سالگی کلی دکترو روانشناس و پارک و جاهای اجتماعی رفته تا انرژیش تخلیه بشه آپر ...

با این اوصاف واقعااا حق داری

ان شاءالله زودتر دخترت خوب بشه و اونجوری که تصور میکردی بشه🙏❤️

اینجاست که میگن قضاوت نکنید 🥲