2777
2789

من۷ساله ازدواج کردم شوهرم خیلی ادم تنبل و گشادیه همیشه بزور دعا نذر رفته سرکار باحقوق کارگری بچم ۶سالشه همیشه دعوا جربحث .این ادم خیلی بلاها سر من اورده خیانت کرد حرفای خصوصی زندگیمو رف جار زد از خونه خودم ب دروغ تهمت دزدی زد بهم.تا طلاق رفتم اما بخاطر نبود پول و حامی و بی پناهی برگشتم .کو ن گشاده یروز میره ۳روز میخابه میندازنش بیرون از سرکار .خودم بیکارم از دعوا و بی پولی بی مسئولیتیاش خستم میخام یکاری یاد بگیرم ت خونه انجام بدم تروخدا کمک کنید هم فکری کنید انقد حرصم داده یه چشمم و یطرف سرم ۳روزه از دردش نخابیدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سبزی خورد کردن ،میوه خشک کردن ،خیاطی،عروسک بافی ،حجامت در خانه ،آرایشگری ،فروشندگی یه سری چیزای زنونه داخل خونه به همسایه و ....،اشپزخونه ی خونگی ،سرویس مدارس شدن .دوست من همه این کارا در کنار هم انجام میداد خرج خودش و بچه هاش در میورد،شوهر هم گذاشت داخل سطل آشغال بردش .البته الان شوهر کرده شده زن مردی برعکس شوهر قبلیش نمیذاره اصلا کار کنه خودش خرج و مخارج همه چی میده مرد با غیرتیه