2777
2789
عنوان

شوهرم میگه اشکال نداره طلاقت بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 44 پست
هزارباررر این تادیکو زدی ، تمومکن خوب اگه اذیتی

چقد راحته برات

میگم طرف سواستفاده گر بوده معلوم نبوده دنبال چیه دردش چیه

خودتون بیان با زندگیتون بازی کنن همینقدر ریلکس برخورد میکنین؟

دخترما

موقعیتم خراب شده الکی سنم رفته بالا حروم شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبور باش پس می ارزه جند میلیارد صبر کنیا😅😅😅

منکه نمیبخشم بقیرو

قسطی شده

اما همینکه دین گردنشه کافیه

ایشالله تا آخر عمر همینجوری با ترس زندگی کنه حقم و نتونم بگیرمم مهمم نیس

چقد راحته برات میگم طرف سواستفاده گر بوده معلوم نبوده دنبال چیه دردش چیه خودتون بیان با زندگیتون باز ...

به قول یکی از کاربرا از اول معلوم بوده طرف شما چه مالیه سه سال نگهت داشته تو عقد به خودت نیومدی ، بدون عروسیم بااین که میدونستی طرفت ادم نیست رفتی سر زندگی باهاش ، بااین همه بدی بازم هنوزم تموم نمیکنی

به قول یکی از کاربرا از اول معلوم بوده طرف شما چه مالیه سه سال نگهت داشته تو عقد به خودت نیومدی ، بد ...

خب دردش چیه آخه

دردشم نمیگه

فقط میخوام بدونم چرا خودش اومد اصرار ک عقد کنیم بعدش اینجوری کنه؟

همه اینکارارو کردم من حتی جلبشم گرفتم مهلت ی ماهه داشت پیداش نکردم دوباره جلبش و گرفتم منتهاا نیس عو ...

از وکیل کمک بگیر.نهایتش یه سال شد دستت جایی بند نشد طلاقتو غیابی بگیر.مهریتو باز بزار

مگه زندگیش ب فنا رفته؟ نه مهریه ای قراره بده ن چیزی هر چی طلام بوده دست مامان جونشه

مهریه تون رو بزارید اجرا

اونجوری قانونی مجبوره پرداخت کنه

خودش هم دادخواست طلاق داده که چه بهتر

مجبوره مهریه بده

فقط تمومش کن این زندگی مردی رو که تورو نمیخواد

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

چقد راحته برات میگم طرف سواستفاده گر بوده معلوم نبوده دنبال چیه دردش چیه خودتون بیان با زندگیتون باز ...

همینکه شما دختر هستید نشان از عقل رشد یافته ی شماست

واقعا خوشحال شدم

در این دور و زمانه دخت خانومامون با پارتنرشون رابطه دارن و تایپک میزنند و تاکید میکنند که خانومای مذهبی وارد تایپک نشن

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

نمیخاست دردش چی بود

شما که خودتون قبول دارید اینهمه وقت وقتتون تلف شده

پس بیخیال این فرد تو زندگیتون بشید

وحتما اگه کتاب زنان زیرک رو مطالعه نکردید، مطالعه کنید و متوجه بشید چرا میگم ولش کنید