2777
2789

اینم بگم که کرایه که میدم برم خونه همون میشه هزینه خورد خوراکم تو اینجا پدرمادرم منو دوست ندارن یعنی من افسردگی دارم و اصولاً دختر سنش از یه حدی بگذره جاش تو خونه نیست میخوام واسه فورجه ها همینجا بمونم به نظرتون اشتباه میکنم امتحانم که دادم برم خونمون

تموم هم اتاقیام میرن ولی من نمیخوام برم اصولاً اینقدر هزینه هام زیاده که دیگه دلم نمیخواد تو چشم پدرمادرم نگاه کنم اگه دانشگاهم تموم شد و دیدم خبری از شوهر نیست کلا دیگه میخوام از خونه برم

.

میفهمم

خودخواهی پدرمادرا و ناآگاهیشون بچه هارو به کجا رسونده

امیدوارم من و پدر دخترمو به اینجا نرسونیم

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏

دارم روخودم کارمیکنم بچه هارو به دنیا نیاوردیم که به خواسته های ناتمام ما تن بدن .نیاوردیم که تا آرزوهای نرسیدمونو ازاونابخوایم

امیدوارم پدرمادرتوهم قدر تورو بدونن و آغوششونو به روت بازکنن

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هم مثل تو بودم ولی ازترس ابرو هیچوقت نتونستم کاری کنم حتی الان که ازدواج کردم چندماه چندماه نمیرم خونمون ازدست مادرم که همش حس ناکافی بودن به آدم میده البته پدرمم کم همکاری نمیکنه