2777
2789
عنوان

مادرشوهر پدرشوهر ندارم

155 بازدید | 18 پست

از هم جدا شدن و همسرم با خانوادش خیلی کم صمیمی البته با پدرش رفت امد داره ولی ن خیلی ک بگم هر روز همو ببینن هفته ای دوسه بار

بنظرتون شانس اوردم🤣🤣🤣یا شانس ازم رو برگردونده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شانس اوردی که هیچی از شانس هم بالاتر اوردی

یاد گرفتم هر آدمی انسان نیست ... دلم تنگ میشه ولی لیاقت نداری ...کینه تاریخ انقضا نداره ... ما که داستانو میدونیم تو خالیتو ببند ... من شروع کننده بدی نیستم ولی بدی ببینم بد تمومش میکنم ... خوب باشی تا ته راهش هستم ... تو شادیامون همه هستن تو غمامون کی موند!؟(: اشک تو تنهاییات یعنی حرفایی که نمیتونی به هیچکی بزنی ... من اگه قرار بود همه رو ببخشم که آدم نمی‌شدم (خدا می‌شدم) کینه ای نیستم ولی آلزایمر هم ندارم بعضی وقتا بعضی (آدما) با یه (حرکت) یا یه (حرف) خودشونو برای (همیشه) از چشمت میندازن دارم یاد میگیرم به هر کسی به اندازه لیاقتش بها بدم نه به اندازه (دلم)

تازه ازدواج کردی ؟؟

معمولا این افراد اسیب میبینن ... اگه خیلی وقته ازدواج کردی و مشکلی نداری که هیچ ولی اگه تازه ازدواج کردی باید ی مدت بگذره تا ببینی تو زندگی چجوری میخواد عمل کنه... توی دعواها نگرانی ها و شرایط پر تنش

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

من دارم ولی کلا نمیبینیمشون مامانش هیچ کس رو خونش راه نمیده وسواس داره

🤣🤣وای دقیقا پدرشوهر منم زن گرفت زن بابا همسرم وسواس شدید فکری و عملی داره و اونم دقیقا کسیو خونش راهنمیده

خیلی کم ... هفته ای دو سه بار ؟!!!

من هردوشونو دارم

خیلی خوب و ماهن

ولی رفت و آمد نداریم زیاد ۵ یا ۶ ماه یه بار

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩