من عقدم این قبل من بدهی داشته و اینا این کلن تنبل بود ادمی نبود بدهیشو بده تا گردن تو بدهیه هی ب شوهرم پیام میده کمکم کن زنو بچه داره زندگیشون رو هواس دیدم ب شوهرم پیام داده تو میخای کمک کنی زنت نمیزاره. اولن من کار ندارم دوما اخع ادم بیشعور من اصن تورو درس میشناسم. بدهی تو بمن و زندگی من چ مربوطه بیشعور یعنی خیلی بدم اومد شوهرمم بهش گفته بود بیا من برات کار پیدا میکنم کمک میکنم بدهیتو بدی خونم اجاره میکنم. یواشکی اینارو از تو گوشیش دیدم بدم اومد ازش واقعا فک نمیکردم اینجوری باشه چقد زنشو دوس داشتم و مث خواهرم میدیمش
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
حالا کاری به این حرف ها ندارم ولی در کل بخوام بگم کار همسر شما اشتباهه که بخواد به برادرش کمک کنه چون در این صورت فردا پس فردا برادرشوهرتون مثل سگی که صاحبشو نمیشناسه رفتار میکنه.
عزیزم بجای حرص خوردن خوشحال باش که خدا فرصت بهت داد ذات اطرافیانت را بشناسی ، به روی خودت نیار وقت برای حرف زدن زیاده صبر کن تا ی روزی و ی جایی بهش بفهمونی که نباید هرحرفی رو بزنه ....شماهم بحثش شد به همسرت بگو انشاالله خدا کمکشون کنه ، توهم اگه کاری از دستت برمیاد دریغ نکن ....
بعدم غیر مستقیم بگو بجای ماهی گرفتن براش بهش ماهیگیری یاد بده ، کاری کن تاابد بتونه گلیمش رو از اب بکشه بیرون ...
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
نه نه نه .....اصلا نگو ک پیام خوندی .ی بار سوال بپرس بگو راستی برادرت کار پیدا کرد ، الهی خدا کمکشون کنه تو این اوضاع سخت ....بعد بگو اگه تونستی ی کار براش پیدا کن
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....