2777
2789
عنوان

همه تاپیکا شده طلا بدم زمین بگیرم خونه دوم بخرم ماشین بخرم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 43 پست
خیلی مدیریت میکنم اسمش نمیشه گفت مدیریت خیلی قناعت میکنم.خیلی ساده ی ساده زندگی رو میگذرونم ولی انقد ...

یه چیزی میگم خودم نتیجه دیدم

من زمانی ارزوی مرگ میکردم

شوهرم پارسال تیرماه که طلا گرمی سه و سیصد بود نصفه طلاهامو فروخت و تو بالاشهر مغازه زد

مغازه نگرفت طلا کشید بالا ما با کلی قسط و قرض مونده بودیم

حال و احوالمون خوردوخوراکمون جوری بود که هرروز ارزوی مرگ میکردیم

نصف بقیه طلاهامم بانک بود که باهاش وام گرفتیم و یجا باید تسویه میکردیم تا بتونم در بیارم چند تیکه بفروشم

مغازه رو با ضررو دویست تومن ناچیز تتمه از مغازه پس دادیم

الان اگه طلاهام بود نزدیک دو تومن بود

ببین این غصش بیشتره

خبلی از طلاهامو ریزریز جمع کردم و از خودم زدم که خونه دار بشم

ببین چقدر سخته

اوا ناامید نشدم

شوخرم برگشت سر یه کار دیگه

خودمم هرچی موند رو دوباره طلا خریدم

خودمم هنر باد گرفتم درامد زایی میکنم

هرروز سوره واقعه میزارم پخش بشه

واقعا برام معجزه شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مگه هرکی طلا یا زمین داره مرفه هست؟! خیلیارو میشناسم طلا یا ملک دارن ولی تو خرج روزانشون موندن ...

والا ما یه مغازه داریم لامصب نه فروش میره نه اجاره میره

در ظاهر انگار چند میلیارد سرمایه ولی کوفتم نمیرسه

همون اجارهاش کلی کمکمون بود قسطامون عقب نمیافتاد

اصلا یه جور عجیبی شده مملکت

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

مطمئنی با پول چیپس میشه حتی یه ریزه طلا خرید؟

آره میشه میلی گلد نصب کن با 60 هزارتومن میتونی بخری میشه تقریبا 5 سوت طلا

راستی واسه نصبش هم 5 سوت بهت طلا هدیه میده اگه کد معرف بزنی کد معرف من اینه milli-lgvxt

منم طلا ندارم .فدای سرم و سرتون .تنمون سلامت .والا پول میاد و میره مهم روح جسم سالمه .

ولا روح و جسممون هم سالم نیست

پاهام زمستون و تابستون یخه(جنوبی هستم)

ریزش شدید مو دارم جدیدا دهنم خیلی بوی بد میده با اینکه مسواک مرتب میزنم و نخ دندان میکشم ۳۶سالمه و مجردم و بیکارم (ارشد دارم) تو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم باورت میشه اگه بگم اینجا هم سنوسالام عروس داماد دارن؟ ؟؟

متاسفانه حرفتو درک نمیکنم.طلا که هر لحظه ببری طلافروش پوله

مثلا طلا ببری بفروشی گوشت و مرغ بخری؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

آره میشه میلی گلد نصب کن با 60 هزارتومن میتونی بخری میشه تقریبا 5 سوت طلا راستی واسه نصبش هم 5 سوت ب ...

این پیامو صد نفر تا حالا برام فرستادن متاسفانه سردر نمیارم.حتی نمیدونم واقعی هست یا کلکه😔

ولا روح و جسممون هم سالم نیست پاهام زمستون و تابستون یخه(جنوبی هستم) ریزش شدید مو دارم جدیدا دهنم خی ...

منم همه هم سن و سالام بچه هاشون مدرسه میره ولی من بخاطر شرایط مالی جرئت ندارم

اره خب.یه گرم طلا هم که بفروشی میتونی کلی مرغ و گوشت بخری برا چند ماهت

تا کی؟ مگه چقد طلا میتونم بفروشم؟ اینجوری هیچی ازش نمیمونه برعکس داریم طلا میخوریم

مردم زمبن و ماشین و ملک میخرن ما خوراکی 😅

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

این پیامو صد نفر تا حالا برام فرستادن متاسفانه سردر نمیارم.حتی نمیدونم واقعی هست یا کلکه😔

اسی این برنامه واقعیه

پول خورداتو سوت سوت طلا بخر بعد که رقمش زیاد شد تا حد یکی دو گرم رسید فروش بزن برو طلا دست دو زیر 7 درصد بخر

اما زمان جنگ برنامش متوقف شد و خیلی ترسیدن چون نمیتونستن پولشونو پس بگیرن

من خودم بعد جنگ بیست تومن با یه تومن و دویست سیصد جمع کردم

با رشد طلا زیاد میشد بعد فروش زدم و طلا فیزیکی خریدم

نه واقعیه چون اینجور اپلیکیشن ها خیلی زیاد شده همه فک میکنن الکیه منم خیلیاشون امتحان کردم معمولا همشون میگن اول خرید داشته باش تا بهت هدیه بدیم ولی میلی گلد اینجور نیست به محض ثبت نام هدیه رو میده من برای خودم نمیگم اصلا کد معرف منو نزن ولی اگه نزنی هدیه نمیده

برو تو بازار میلی گلد نصب کن بعد ثبت نام کن ثبت نامش یک دقیقه نمیکشه فقط موقع ثبت کد معرف و بزن

کد معرف milli-lgvxt

ولا روح و جسممون هم سالم نیست پاهام زمستون و تابستون یخه(جنوبی هستم) ریزش شدید مو دارم جدیدا دهنم خی ...

عزیزم منم همینم. اسنترا واسه استرس میخورم ـریزش موی شدید دارم. حال روحی داغون. وسواس فکری و ترس شدید. دوتا بچه دارم مستاجریم. پسرم سه سال دیگه کنکور داره. وضعیت منم از شما بهتر نیست ولی چه کنیم. همین که سالمیم شکر. واسه شستشوی گوش پسرم حدود 750هزینه کردم. پس قدر بدن سالمتون رو بدونید