2777
2789

به نظرتون من پرتوقع و پرخرجم یا بدعادت کردم؟

دوستان من اول ازدواجمون شوهرم میگف سرکار نرو دانشگاه نه

من با هزار زور چند ماه رفتم سرکار ولی انقد بحثمون شد بیخیال شدم گف خودم میدم ارایشگر بودم گاهی تا دیروقت میموندم

بعد تو عقد ک هیچ چیز خاصی نمیداد نهایت دوماهی ۵۰۰ منم روم نمیشد بگم کلا پول میحوام

الان ک عروسی کردیم یکسالو خورده آیه تا چند ماه پیش نمیگفتم اصلا پول میخوام خودش دوماه ی بار شاید ۱ تومن میزد اما الان حدودا ۴ ۵ ماهه که دیگه هزینه هامو میگم یا ازش درخواست پول میکنم تا ماهی دو سه تومن راحت میده بقیشو هی میگه خرجت رفته بالا چه خبره مثلا ماهی ۷ ۸ تومن بهش میگم لازم دارم حداقل برا لباسو آرایشگاه و فشیال و لوازم پوستیمو اینچیزا

درامدش البته خوبه نسبتا حدودا ماهی ۶۰ رو مطمئنم داره و حتی تا ۱۰۰ تومن داره بعضی ماه ها ۳۰ تومن قسط و اجارس

الان میگه اگ میخوای کار کنی برو نیمه وقت منم البته تو خونه کار میکنم ولی نگرفته هنوز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا تا وقتی ازشون نخوای فک میکنن نیاز نداری

باید از همون اول به خجالتت غلبه میکردی و میگفتی

الآنم جوری بگو

ک حس کنه تو ازین که حمایت بشی لذت میبری

نه اینکه حس اینکه وظیفشه و... بهش بیاری

چون اون موقع اگر پول هم داشته باشه نمیده

با لحن خوب و مهربانانه بگو

عزیزم خیلی حس خوبی بهم میده اینکه تو حمایتم میکنی ماهانه مثلا ۸ میلیون لازم دارم خیلی خوشحال میشم اگر بهم بدی

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

چون ازاول نخاستی ازش اولش غر میزنه کم کم عادت میکنه دیگه خرج کن پس اندازم کن

اگه میدونی داره خجالت نکش بگو الان گرونیه چندبار ببر بیرون قیمتارو ببینه اگه نداره فشارنیار

بچه داری؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

حقوق همسرت که خوبه ، حالا سر کار هم اگه دوست داری برو از همسرتم یمقدار بگیر عادت نکنه به پول ندادن، والا شوهر من نظامیه چندر غاز حقوق میدن همه میره روی قسط و قرض خرج خوراکمون به زور میرسیم دیگه پولی نمیمونه من بگیرم ازش الان فقط 140 توی خونه پول داریم خخخخ

مردا تا وقتی ازشون نخوای فک میکنن نیاز نداری باید از همون اول به خجالتت غلبه میکردی و میگفتی الآنم ج ...

اتفاقا خیلی با لحن خوب میگم مثلا میگم عشقم میخوام اینماه اینکاررو بکنم بهم میدی؟ داشته باشه میده ولی مثلا میگه چ خبره اینهمه خرج میکنی

اتفاقا خیلی با لحن خوب میگم مثلا میگم عشقم میخوام اینماه اینکاررو بکنم بهم میدی؟ داشته باشه میده ولی ...

بهش حس مفید بودن بده قشنگ این جمله ای که بهت گفتم رو برو همین الان بگو

خودت نتیجه شو میبینی

با این نیت بگو تو دلت

که شوهرت وظیفشه تامین کننده باشه

نه اینکه من یک آدم بدبخت هستم. پولم ندارم ناچارم رو بندازم به شوهر

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

چون ازاول نخاستی ازش اولش غر میزنه کم کم عادت میکنه دیگه خرج کن پس اندازم کن اگه میدونی داره خجالت ن ...

نه بچه ندارم خودش میدونه گرونیه یکم عر میزنه میگ خرجت رفته بالا ولی در آخر بدونه واقعا لازم دارم میده یا یکم خودمو لوس کنم میزنه سریع

ولی خب همون یکی دوبارم ک غر میزنه انگار یجوری میشم دلم میخواد از ته دل خودش بزنه