2777
2789
عنوان

کاری که برادرشوهر خواهر شوهرم کردن شما ناراحت میشدین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 45 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من فکر میکردم آدمی که میره مکه دلش رو از اینجور حرفها پاک میکنه دنیا رو رها کرده دنبال پر کردن توشه ...

این حرفا چیه مگه؟

دلم شکسته تو خودت یه جا بری بیای کسی بی دلیل بهت محل نذاره ناراحت و دلشکسته نمیشی؟ برات سوال نمیشه چرااین کار و میکنن باهات؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
اونا از اینکه پدرشوهرت غذا داده ناراحت شدنمگه اینکه برای اونا هم همینقدر هزینه کنه

بیشتر از ما براشون هزینه کرده

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
شما حج رفتید اون وقت ولیمه رو پدر شوهر باید بده؟!!! رفتار همگی شما یکم عجیبه

زوری نبوده عزیزم، پیشنهاد خودشون بود

ما برنامه ریزی کرده بودیم خودمون راه بندازیم، گفت پول کادوتونو میدم ولیمه(مهمون زیاد نداشتیم)

زوری نبوده عزیزم، پیشنهاد خودشون بود ما برنامه ریزی کرده بودیم خودمون راه بندازیم، گفت پول کادوتونو ...

من باشم ناراحت میشم و جون به پدرشوهر کادو دادن از ایشون هم سوغات بگیرن.

بعضی از پدرشوهرا خیلی بامعرفت و دست و دلبازن . نادره ولی دیدم 😉

بحث ولیمه حج متفاوته

در واقع یه فلسفه ای پشتش هست که در واقع به بحث حلالیت طلبیدن حاجی مربوط میشه

برای همین برام سوال شد که حج رو یکی دیگه رفته و ولیمه رو یکی دیگه باید بده؟!!!

حالا اون آدم مهم نیست که کی باشه!!

والا همین که ولیمه دادن خیلیه ها....

بحث چپ شدنشون با منه! من مگه زور کردم کسی رو؟

بخدا اگه کادو نمیدادن ولی باهام درست رفتار میکردن خیلی بهتر بود

(بحث خواهر برادر شوهرمه نه پدرشوهرم)

مکه و مناسک مذهبی قراره ادما رو از بند زمین جدا کنه

من مذهبی نیستم شما که هستی و مکه میری بهتر من باید نیدونی

این حرفا رو دفن کن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ول كن به جهنم جي كردن شما هم عين خودشون باهاشون رفتار كن

نمیتونم، من بهشون بی احترامی نکردم تا حالا