2777
2789

من داشتم پاک کردم..اولش مثل معتادی بودم که درحال ترکه..الان دیگه راحتم..چی بود همش نگاهم به خونه زندگی ولباس وماشین بقیه بود..مثل دکتر عزیزی میگه وقتی میری تو اینستا دیگه برات خونه خودت بدترین خونست..خودت زشتی شوهرت بدترین شوهره..

پارسا پسرمامان😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبا یک سالی میشه حذفش کردم بعضی وقتا میام میبینم اینجا نوشتن یه اهنگ ترند شده و این حرفا فکر میکنم ازشون عقبم ولی بازم با خودم میگم من 10 هیچ جلوترم چون اونایی که معتاد اینستا هستن گ س خلن

دارم ولی انقد مواظبم که خیلی ازش استفاده نمیکنم

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

من داشتم پاک کردم..اولش مثل معتادی بودم که درحال ترکه..الان دیگه راحتم..چی بود همش نگاهم به خونه زند ...

دقیقا

الان من تو ترکم

ی وسوسه ای تو وجودمه ک از بقیه عقبم اگه نصب نکنم

ولی باز به نصبش فکر میکنم حالم بد میشه ازش بدم میاد

شما ک این راهو رفتی میشه راهنمایی کنی وسوسه اش از سرم بیفته چون واقعا بهم آسیب میزنه🥲

🤎🧸

من حذف کردم

قبلا داشتم

اخه ادم حس افسردگی میگیره

دوم ومعتاد به گوشی میشم

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

واقعا با نداشتنش آدم هیچیو از دست نمیده.

خیلی چیزا بدست میاره یکیش وقتت هست من قبلا اونجا میرفتم یهو میدیدم 4 ساعت وقتم الکی رفته تازه اینستا یه جوریه ادم گذر زمان و وقتی که براش هزینه میکنه رو بی ارزش میدونه مثلا میگی خب که چی بیکار بودم رفتم دیگه ولی اینطوری نیس

واقعا چ خوب ک فهمیدم خیلیا ندارن😍

اره منم دیدم خیلیا ندارند

مهم نیست داشتن و نداشتن خیلی

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

خیلی چیزا بدست میاره یکیش وقتت هست من قبلا اونجا میرفتم یهو میدیدم 4 ساعت وقتم الکی رفته تازه اینستا ...

دقیقا

مهم تر از همه بنظر من اون ذهن خالی و پر از آرامشه که بدستش میاری

🤎🧸