2777
2789
عنوان

بچه ها نودل کلابدمزس یا مارکی که من گرفتم بدبود

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 47 پست
منم حالم به هم میخوره خیلی بدمزه است برای من ولی دخترم عاشقش

دقیقا من حتی ناگت مرغ بیرونی هم نمیتونم بخورم

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم چه ضرری داره؟

اینجور غذاها سرطان زا هستن.خوردن همیشه و مداومش درص. ابتلا به این بیماری هارو بالا میبره.بیشترم بخاطر ادویه و عصاره هاشون

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

بد درست میکنید من کلی ادویه میزنم اونجوری ساده مزه آب میده

ممکنه

میشه بگی اب که میریزی ابکش میکنی ؟؟اخه من دولیوان اب ریختم همش جذب نشد مجبورشدم ابکش کنم اونم همه طعمش رفت ولی بازم قابل خوردن نبود

خودمون پاپریکا و فلفل زدیم ولی فایده نداشت فک کنم بیس غذاهای نیمه اماده بهمون نمیسازه

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏
والله ماکه عدر میخوام عقمون گرفت ازبو وطعمش منم به خاطر ظررهاش نمیخریدم برادخترم امروز گفتم بذار امت ...

شاید مارکش رو خریدی نودالیت خوشمزه اس.البته به نفعتون شد که دیگه دخترت سمتش نمیره😂😂

منم نه ناگت نه کراکت مرغ و شنسل های( رستورانی را دوست دارم) بسته بندی را نمیتونم بخورم ولی دخترم خیل ...

نمیدونم ماعادی هستیم یااوتایی که دوسش دارن 😂

شاید مارکش رو خریدی نودالیت خوشمزه اس.البته به نفعتون شد که دیگه دخترت سمتش نمیره😂😂

دقیقا ما کلا ازین مدل غذاها نمیگیریم حتی همبرگر کباب لقمه و ناگت و کراکت و.....

اگرم هوس کنیم خودم تو خونه موادشو اماده نیکنم حتی فلافل رو

من خودم خیلی دوست دارم ولی یک کامل رو نمی تونم بخورم

من با یک لیوان سر خالی تو قابلمه خیلی کوچیک میزارم بپزه و بعد بهش عصاره شو اضافه میکنم یک تخم مرغ هم کنارش میپزم روش هم کمی پنیر میزنم

*فالسی فاروم 

ممکنه میشه بگی اب که میریزی ابکش میکنی ؟؟اخه من دولیوان اب ریختم همش جذب نشد مجبورشدم ابکش کنم اونم ...

منم دو لیوان می ریزم یکمم بیشتر توی یه قابلمه کوچک

سبزیجات الیت از همشون بهتره. مرغ و گوشت یه مزه عجیبی دارن

بعد که ده دقیقه ای با شعله متوسط پخت و شل شد ،کره یا روغن زیتون بزن بعد نوک قاشق دارچین یکم زنجبیل ، نوک قاشق فلفل قرمز و نمک

اینا رو که ریختی یه ده دقیقه ای به هم بزن رشته هاش خیلی بزرگ میشه آبش هم کاملا جذب میشه نمیخواد دور بریزی

قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...

عزیزم چه ضرری داره؟

ببین چون نگه دارنده داره سیستم ایمنی رو میاره پایین علاوه براون چون فراوری شده است دوست دارگوارش نیست واینکه ارزش غذایی پایینه داره علاوه براون تو همین بسته ها محل رشد میکروب وباکتری هستش

منم دو لیوان می ریزم یکمم بیشتر توی یه قابلمه کوچک سبزیجات الیت از همشون بهتره. مرغ و گوشت یه مزه عج ...

اومن طبق گفته ی خودش فقط ۳ دقیقه تو ابجوش گذاشتم