۲۰ تومن ماهی یک میلیون اولبشم میخوام بردارم برای خودم میخوام به مادرشوهرم زنگ بزنم بگم که به زن عمو و زندابی و بقیه فامیلای شوهرم بگه ولی روم نمیشه چی بگم 🤣🤣🤣
چون تا قرعه به اسمشون در بیاد ارزش پول ترکیده.من تو یه قرعه کشی انقدر منتظر موندم نفر آخر شدم هیچی نشد بخرم اگه زودتر درمیومد میتونستم پراید بخرم.تو ایران روزانه ارزش پول از بین میره
انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
خوب میترسم بگم ماهی دو تومن کسی ننویسه فشار بیاد بهشون
من خودم دو تا قرعه کشی خونگی دارم خیلیا از این که طول میکشه نمیان تو وام. تعادل بزار تا بیان. من یه وام کوچیک میزارم یه وام بزرگ. هر کی دوست داشت اونو میاد. خیلیا زورشون نمیرسه مثلا ماهی سه تومن. خیلیا هم دنبال وام بزرگن چون حوصله بانک و ضامن و این چیزارو ندارن.
خب الان اینی که من گفتم چطوره ۲۰ تومن تقریبا ۲۰ ماه مبشه یک سال تا ماه همین موقع های سال بعد
خب تورم زیاده. فکر کن نفر اول با بیست تومن میتونه یک گرم و نیم طلا بخره. ولی نفر اخر که پول میاد دستش با بیست تومن تا اون موقع شاید نتونه نیم گرمم بخره. برا همین میگم حداقل مدتش کم باشه بهتره. دو تومن بزاری خیلی بهتره. البته این نظر منه. بازم خودت بهتر میدونی