2777
2789
عنوان

میخوام قرعه کشی خونگی راه بندارم

83 بازدید | 11 پست

۲۰ تومن ماهی یک میلیون اولبشم میخوام بردارم برای خودم میخوام به مادرشوهرم زنگ بزنم بگم که به زن عمو و زندابی و بقیه فامیلای شوهرم بگه ولی روم نمیشه چی بگم 🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به ضرر بقیه است با این تورم.فقط برای خودت خوبه

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
برای چی به ضرر بقیه؟

چون تا قرعه به اسمشون در بیاد ارزش پول ترکیده.من تو یه قرعه کشی انقدر منتظر موندم نفر آخر شدم هیچی نشد بخرم اگه زودتر درمیومد میتونستم پراید بخرم.تو ایران روزانه ارزش پول از بین میره

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
خوب میترسم بگم ماهی دو تومن کسی ننویسه فشار بیاد بهشون

من خودم دو تا قرعه کشی خونگی دارم خیلیا از این که طول میکشه نمیان تو وام. تعادل بزار تا بیان. من یه وام کوچیک میزارم یه وام بزرگ. هر کی دوست داشت اونو میاد. خیلیا زورشون نمیرسه مثلا ماهی سه تومن. خیلیا هم دنبال وام بزرگن چون حوصله بانک و ضامن و این چیزارو ندارن.

من خودم دو تا قرعه کشی خونگی دارم خیلیا از این که طول میکشه نمیان تو وام. تعادل بزار تا بیان. من یه ...

خب الان اینی که من گفتم چطوره ۲۰ تومن تقریبا ۲۰ ماه مبشه یک سال تا ماه همین موقع های سال بعد

خب الان اینی که من گفتم چطوره ۲۰ تومن تقریبا ۲۰ ماه مبشه یک سال تا ماه همین موقع های سال بعد

خب تورم زیاده. فکر کن نفر اول با بیست تومن میتونه یک گرم و نیم طلا بخره. ولی نفر اخر که پول میاد دستش با بیست تومن تا اون موقع شاید نتونه نیم گرمم بخره. برا همین میگم حداقل مدتش کم باشه بهتره. دو تومن بزاری خیلی بهتره. البته این نظر منه. بازم خودت بهتر میدونی