2777
2789
عنوان

بنظرتون من ناهار درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 30 پست
نه اصلا یه بار درست کنی وظیفه ات میشه. بستگی به طرفتم داره البته که چه جور آدم هایی هستن ولی نکن. شم ...

اوووووووووووو

سر همین باهم دعوا کردیم یکی دو بار

الان منم غذا درست میکنم

ولی رفت و آمدمو کم کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هیچی نگفتتازه دیروز که ناهار درست کردم از خونه دوستش که اومد بود میگفت چرا غذا خوردین ، ظرفاتونو ...

پس تبدیل به وظیفه ات شده

اگه همسرت خونه نیس برای چی اونجا میمونی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

دیروزم کلا نبود، رفت خونه دوستش ناهارو من درست کردمشب اومد ، ولی شام درست نکردبه همسرم گفتم برام نود ...

بخدا ادم بدجنسی نیستم من اتفاقا ادمی هستم که همیشه میگفتم بدی هم میبینی برای رضای خدا خوبی کن،اما دیدم همیشه خودم ناراضی ام.. بخاطر همین بهت میگم نکن، پرتوقع نکن خانواده شوهرت رو بعدشم این اسمش مهربونی نمیزارن میگن وظیفشه، لطف مکرر حق مسلم میشه بهشون..احترام بزار اما وظایفشون رو انجام نده

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
اووووووووووووسر همین باهم دعوا کردیم یکی دو بارالان منم غذا درست میکنمولی رفت و آمدمو کم کردم

یتی میگفت غذا درست کن بهت؟ عزیزم نرو کلا. ماهی یکی دوبار برو اونم در حد چندساعت. بگو همسرت بیاد منزل شما

یتی میگفت غذا درست کن بهت؟ عزیزم نرو کلا. ماهی یکی دوبار برو اونم در حد چندساعت. بگو همسرت بیاد منزل ...

آره میگفت که دوروز بعدم ما میایم خونه ات ، ظرف نمیشوریم و از این جور حرفا

تازه امروز صبح هم یه جوری بود، بنظرم سر سنگین بود

خودش رفته بود حموم

من پا شدم شیر گرم کردم که بخوریم ، منو خواهر شوهرم و پدر شوهرم صبحانه خوردیم

بعد که از حموم اومد پدر همسرم بهش گفت که. من شیر گرم کردم که بره بخوره گفت نمیخوام

گفتم پنیر هم نمیخوری گفت نه

هیچی دیگه رفتم جمع کردم و ظرفا رو شستم

آره میگفت که دوروز بعدم ما میایم خونه ات ، ظرف نمیشوریم و از این جور حرفاتازه امروز صبح هم یه جوری ب ...

رویه تو عوض کن-باهشون خیلی خودمونی شدی این برات بده بهت راحت دستور میدن و دخالت میکنن

دیگه سنگین برو سنگین بیا

من درکت میکنم چون منم دوران عقد خوبی نداشتم ولی وقتی فهمیدم روال درست چیه روالم و عوض کردم خیلی بهتر شد