2777
2789
عنوان

میشه توضیح بدید مشکل چیه

50 بازدید | 9 پست

دوستان من تک دخترم و سه تا داداش بزرگتر دارم و همه کارای خونه با منه مامانم مثلا کلا ی برنج دم کنه کلا هیچ کدوم ازدواج نکرده بودن تا بزرگه زن گرف اونم ک اضافه شد رفتنی نیس دخترهه شدیم ۷ نفر بخدا قسم از صب تا ساعت دو سه شب نمیشینم ب زمین ازبس خسته میشم تو خونه بدبختی وسواس تمیزی هم دارم شدید روانی شدم همه کارا با من بدبخت آخرم ک غر میزنم میگم توان ندارم همشون میگن نکن نکن کی گفته بکنی آخه نکنم نمیتونم ک مامانم تنها بعد میگه نکن ها ولی تهش الکیه میگه بیا مثلا خورشت رو بزار داداشام خیلی عوضین پرتوقع هنو ببخشید میگن تو این خونه چ گوهی میخوره برا چی اینجایی مگه خاهرای مردم فلان کار میکنن برا داداششون من عمرم ی هزارتومن ازشون نگرفتم ن تولدی ن چیزی اینا ولم نمیکنن بخدا خسته ام از خاستگارم هر ایرادی میگیرن بعدم مامانم میگه تو بدی بد تویی بمیرم راحت شم میگن روانی ببریم بستریت کنیم اینم بگم بابام ک خونه اس همیشه اون داداش دومی هم همش خونه کار نمیکنه ببخشید ها کونش.....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوبی که از حد بگذرد...بله دیگه راحت میگن میخواستی نکنی .انشالله که به پسر همه چی تمام بیاد خواستگار ...

عزیزم بارها دلم میخاد خودمو بکشم ولی باز بخاطر همون مامانم رحمم میاد نمیکنم دیگه کم اوردم بسه بخدا بسه

بله گشاده ببخشید بی ادبی میگم ازبس اذیت میکنه ب هرچی ایراد میگیره جلوش میزارم

چسب 123 بگیر بریز

عکس برداشت از برنامه ببین ، با یک ساعت کار ( کانکت یار) دانلود از کافه بازار ، چون کد معرف نداره صلوات بفرستhttps://B2n.ir/zj8602

عزیزم بارها دلم میخاد خودمو بکشم ولی باز بخاطر همون مامانم رحمم میاد نمیکنم دیگه کم اوردم بسه بخدا ب ...

چرا بخوای زندگیت رو تمام کنی بخاطر کی بخاطر چی؟ مهم خودتی خودت باید یه زندگی خوب در آینده داشته باشی بایدددا .انشالله

چرا بخوای زندگیت رو تمام کنی؟باید یه زندگی خوب در آینده داشته باشی .انشالله

عزیزم اصن امیدی ب خوشبختی ندارم میگم خونه پدر مادرم کلفت ام خونه شوهر شانس میارم آخه اینا اینقد بی منظور مامانم تا حرف میزنم میگه برات چی کم گذاشتیم مگه همه زندگی لباسه چهارتیکه طلا خریدنه

عزیزم اصن امیدی ب خوشبختی ندارم میگم خونه پدر مادرم کلفت ام خونه شوهر شانس میارم آخه اینا اینقد بی م ...

عزیزم هیچ وقت ناامید نباش.مگه تو علم و غیب داری .انشالله که به فرد خوب و انسان نصیبت میشه مهمترین چیز انسانیت هست