2777
2789
عنوان

تولدم مبارک 🥲🥰ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 18 پست
شماهم از مادرتون دلگیرید 🙂خیال کردم فقط مادر منه

ی چیزی بهت بگم عزیز

توی باطن خودت توی دل خودت رو پای خودت وایسا ب هیچکس وابسته نباش و تکیه نکن ن مادر ن خواهربرادر

اما این خیلی مهمه در ظاهر اصصلا ادای ادمای قوی رو در نیار هرچی نازنازی تر باشی هواتو بیشتر دارن

اگه ببینن تو از پس هممممه چی بر میای و ب هیشکی نیازی نداری واقعا تنها میشی یجورایی

ولی قوی باش واس روزایی ک واقعا هیشکی کنارت نیست اما در ظاهر این قوی بودن رو نشون نده

اینا بیشتر موقع متاهل شدنت ب کارت میاد تجربه کردم

ی چیزی بهت بگم عزیزتوی باطن خودت توی دل خودت رو پای خودت وایسا ب هیچکس وابسته نباش و تکیه نکن ن مادر ...

مرسی از مهربونیت من خیلی ارومم مامانم بخوای سرب سرش بزاری بدتر طعنه میزنه فقط باید سکوت کنی متاسفانع مامان من اینجوریه ای کاش من بمیرم پسرش بمونه دقیقا عین این حرفو همیشه میزنه بیشتر داداشمو دوست داره تا منو ی بارم دلیلشو گفت اینکه چون تورو از اولش نخواستم و ناخواسته بودی هر کاری کردم سقط شی نشدی ولی داداشتو خودم خواستم و... هعی

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی از مهربونیت من خیلی ارومم مامانم بخوای سرب سرش بزاری بدتر طعنه میزنه فقط باید سکوت کنی متاسفانع ...

ولش کن اصلا دهن ب دهنش نذار باهاش بحث نکن

بعدا بری تو جامعه یا متاهل شب ازش فاصله بگیری شاید قدرتو دونست

چون هیچکس مثل دختر دلسوز و خونه جمع کن نیست پسرا ک همش بیرونن پسفردا همین مادر تو پیری بهت نیاز داره

ندونستم فدای سرت کلا تمرین کن خودتو ذهنتو از همه رها کنی فرض کن تو دنیا فقط یه خداست و تو😊 اینطوری ارامشت بیشتره

هر چند ادم صدشو واس کسی بذاره ی توقعایی در قبالش ازش داره این استثناس

میگن همیشه کل وجودتو واس ی نفر نذار. ی بخشی ش رو نگهدار واس زمانی ک جز خودت کسیو نداری

واقعا بهش رسیدم

اینا همش تمرین رشده چون خدا نمیخواد تو ب هیچکس غیر اون وابسته باشی ی کاری میکنه از همه دل بکنی

بعد وقتی بهش نزدیک میشی تمام خلا هاتو پر میکنه💖

ولش کن اصلا دهن ب دهنش نذار باهاش بحث نکن بعدا بری تو جامعه یا متاهل شب ازش فاصله بگیری شاید قدرتو د ...

خیلی به شنیدن همچین حرفایی احتیاج داشتم خیلی زیاد چون اصلا خوب نبودم ایشالا که هرچی از خدا مبخوای بهت بده به قول گفتنی دست ب خاک بزنی طلا بشه مرسی دورسرت بگردم عزیز دلممم❤️💞💋

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4