2777
2789
باور کن،منو ندیدی،من جز همونایی ام که تو خیابون منو ببینی میگی وای کی اینو میگیره،قدم کوتاست چاقم دم ...

چرا انقد هیت میدید به خودتونننننن

هیچکس از عاشق شدن نمیترسه! از این میترسه که تنها کسی باشه که عاشق شده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا انقد هیت میدید به خودتونننننن

حقیقت رو میگم عزیزم

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

باور کن،منو ندیدی،من جز همونایی ام که تو خیابون منو ببینی میگی وای کی اینو میگیره،قدم کوتاست چاقم دم ...

واای خدایی ببخش خندم گرفت از تیکه آخر حرفت پشتش میشه شلوار عوض کرد😂😂😂

منم قوز دارم ولی تاحالا از این زاویه نگاش نکرده بودم

واای خدایی ببخش خندم گرفت از تیکه آخر حرفت پشتش میشه شلوار عوض کرد😂😂😂منم قوز دارم ولی تاحالا از ا ...

راحت باش عزیزم ،اینقدر به خاطر دماغم و قدم و پوششم مسخره شدم که دیگه ناراحت نمیشم،حتما قوزش زیاد نیست و به چشم نمیاد دماغ شما

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

مطمعنم اونقدیم ک خودت میگی بد نیستی

فدای دل مهربونت بشم❤️ ولی افتضاحم خواهر گلم🥲

راحت باش عزیزم ،اینقدر به خاطر دماغم و قدم و پوششم مسخره شدم که دیگه ناراحت نمیشم،حتما قوزش زیاد نیس ...

نه بابا خدایی زیاده برام

خیلی هم به چشم میاد

بابام نمیزارع عمل کنم

مگه قدت چنده؟

اگه چاقی ک خوش به حالت برو باشگاه خوش اندام شو

من اینقد لاغرم دارم از وسط دونصف میشم🥲

نه بابا خدایی زیاده برام خیلی هم به چشم میاد بابام نمیزارع عمل کنم مگه قدت چنده؟ اگه چاقی ک خوش به ح ...

قدم 150هم نیست 148...یخورده لاغر بشم،دماغه چنانی میزنه بیرون ، عین این وانتیا که یه پارچه قرمز میبندن به بارشون که از ماشین میزنه بیرون،باید منم پارچه قرمز بهش ببندم🤣 از بس بدریخت میشم ،عمل هم که هیچی نه پول دارم نه جرعت

حالا خداکنه پولدار شیم یه کاریش میکنیموالا تو این اوضاع احوال مطمئنن پیرم بشیم پولدار نمیشیم در ف ...

😂😂😂

منکه نزدیک ۳۰ هستم. اگه قیافه و پول تا ۳۰ به من نرسه دیگه نمیخوامش. دیگه برا بچها

زر زر هام وقتی مجردم و پشه نر هم دور و برم پر نمیزنه:

۱۴۰۴/۷/۲۵