2777
2789
عنوان

بنظرتون ازم میخرن

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 21 پست
نمیدونم قیمت فرش تموم شده ش چقدره لااقل بالای ۲۰ برمیداشتن میبافتم . شما میدونین چه قیمتیه تابلو فرش ...

قیمتش هم اگر تمومش کنی

بستگی داره به مشتری که پیدا کنی

دلال باشه یا مشتری مستقیم

به نظر من یه پیج بزن

از موقع کار کردنت و گره ها رو زدن و اینجور چیزها فیلم بگیر بذار

یه آهنگ یا متن قشنگ هم روی ویدئوی کارکردنت که از دست ها و طرح تو فیلم هست، باشه....

اینطوری روی پیجت وقت بذار. و تا وقتی که کار این فرش تموم میشه مشتری مستقیم هم پیدا میکنی .....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان اگه بفروشم به قیمت دار و نخ هاش فقط صرفا میفروشم که بدم بره. کسی که تو کار فرشه میخره ازم به قی ...

کامنت بعدیم رو بخون

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم قیمت فرش تموم شده ش چقدره لااقل بالای ۲۰ برمیداشتن میبافتم . شما میدونین چه قیمتیه تابلو فرش ...

خاله ام میبافه میفروشه وهردفعه پول خوبی میگیره نخ و نقشه رو مشتری میاره نه ازاون طرح های خفن طرح عادی و ارزون ۲۶تومن میگیره تازه از واسطه میگیره مستقیم ازمشتری نمیاره یعنی اگه مستقیم به مشتری بده بیشتر ازچندبرابر این میگیره