2777
2789
عنوان

تصادف کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 24 پست
فکر میکنم تا سقف ۱۰۰ تومنه

خب پس دیگه نگران چی هستی همشو میده فقط دیگه تخفیفات بیمتون از بین میره

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

عزیزم توکه بازشروع کردی ....اول از اون که بیمه همشو میده دوم از اون نهایتن و تهش دوتا چک میدید یا ی طلای دوسه گرمی میفروشید ....انقدر دنیارو سخت نگیر ، بخاطر مال دنیا بدنت و سلامتیت که میلیاردها ارزش دارن را نابود نکن .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم توکه بازشروع کردی ....اول از اون که بیمه همشو میده دوم از اون نهایتن و تهش دوتا چک میدید یا ی ...

اصلا گفت ۳۰ تومن دوباره حالم بد شد خوب شده بودم کامل

اخه دست چکم نداریم 😞 میدونی خیلی دستمون خالیه الان برای همین اعصابم بهم ریخت حالا دعا میکنم بیمه همشو بده

اصلا گفت ۳۰ تومن دوباره حالم بد شد خوب شده بودم کامل اخه دست چکم نداریم 😞 میدونی خیلی دستمون خالیه ...

خدا بزرگه دفعه اخرت باشه خدارو نادیده میگیریا .باور کن از دستتت دلخور میشه میگه ببین من چقدر کم و کوچکم به چشمش که برای ی پول جزئی اینطوری بهم ریخت و به من اعتماد نداره ...عزیزدلم بیمه موظفه همشو بده و میده هم .....

خدا بزرگه دفعه اخرت باشه خدارو نادیده میگیریا .باور کن از دستتت دلخور میشه میگه ببین من چقدر کم و کو ...

میام اینجا اروم تر میشم حالا فردا میرم دنبالش خدابزرگه ایشالاا😍

میام اینجا اروم تر میشم حالا فردا میرم دنبالش خدابزرگه ایشالاا😍

توکلت به خدا باشه ، بگو خدایا من راضیم به رضات ، هرچی صلاحه برامون پیش بیاد ....بی شک اونوقت بهترین ها اتفاق میوفته

اینم فقط سپرش شکست نمیدونم چجور میگه ۳۰ تومن چکار کردید شما؟

هیچی طرف بکن بود

ماشینش ۵۰۰ بار خورده بود

معلوم بود من نزدم

ولی خودشو دوستاش گفتند تو زدی

افسر گفت خانم من میدونم تو نزدی چون اگه می خورد هم باید خیلی بالا تر از این قسمت ضرب می دید ولی دو تا شاهد مرد داره تو بری دادگاه هم دوتا شاهد قتلم ثابت می کنن تو دادگاه

ببر درست کن

واسه من بالای باک بنزینش بود

والا کل ماشینش رنگ دار بود و فرو رفته

من نیم کلاج بدون گاز رفتم اگه میزدم صدا میومد ماشینم خاموش می شد یا میزدم حداقل رنگ ماشینم رو ماشینش می موند

خلاصه نخواستم تخفیف بیمه ام خراب شه

پولو دادم بهش خوشحال رفت

انشاءالله از اون پول نخوره و هزار برابر ضررش شه

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد