2777
2789
عروستون شده جوری حال مادرتون رو بگیره که نتونه چیزی بگه ؟چرا وقتی اسم مادرشوهر میاد فراموش میکنید ما ...

تو نی نی سایت کسی مادرش مادر شوهر نیست خودشم خواهر شوهر نیستن چیزی گفتع میشه فقط یادشون هست عروس هستن تازه همه هم عروس مظلوم و مادر شوهر بدجنس و بد😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خوشبختانه پر رو تر از این حرفاست که کسی بتونه حالش بگیره😅

فقط یه بار مسخرم کرد گفت تو کرونا چقدر وسواس بودی چقدر الکل زدی و این چیزا

ولی ما بیخیال زندگیمونو میکردیم😎

منم بهش گفتم چند بار بستری شدی؟

( هر موجی اومد مریض شدن خودش و آبجیاش حتی بستری شدن حالشون خیللی بد شد ولی حاضر نبودن رعایت بکنن)

کیش و مات شد

یکی از اولین کیش و مات شدن های زندگیش بود😂

امکان نداشت تو موضوعی سکوت کنه به جز این بار

نه چون مسن هست جای مادربزرگمه. چی بگم بهش. حتی حرف حق هم بهش بگم و جوابشو بدم یه عذاب وجدان خفیفی هم دارم.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

خب عروس اگه شعور داشته باشه مقابله به مثل نمیکنه هرکسی به اندازه شعور خودش رفتار میکنه

یعنی عروس سکوت کنه اونم همه چی بارش کنه مگه عروسوازتوکوچه پیداکرده عروس هم آدمه. بنظرم کسی پیدانمیشه یکی بهش توهین کنه اونم گوش کنه.

نه خوشبختانه پر رو تر از این حرفاست که کسی بتونه حالش بگیره😅فقط یه بار مسخرم کرد گفت تو کرونا چقدر ...

جالبه همه اطرافیان رو به زحمت و دردسر میندازه بابت مراعات نکردن

ولی بازم مراعات کردن بقیه رو مسخره میکنن

یعنی عروس سکوت کنه اونم همه چی بارش کنه مگه عروسوازتوکوچه پیداکرده عروس هم آدمه. بنظرم کسی پیدانمیشه ...

من هیچوقت با بی احترامی جواب کسیو نمیدم حتی اگه طرف بدترین رفتار ممکنو داشته باشه

مگه چقدر در طول هفته و ماه مادرشوهرتونو میبینید که انقدر مشکل دارید؟

رها کن بابا دنیا دو روزه انقدر برای خودت تلخش نکن