2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی سری سر جهیزیم که رفتیم مبلمان بخریم دست گذاشتن رو یه مدل گرون منم خواستم مراعات کنم و یواش به همسرم گفتم واقعا نیاز نیس ابنهمه هزینه کنیم (ولی مبلاش قشنگ بودن واقعا اما طرح خاص بود خیلی گروه میگفت )

بعد یه مبل کم قیمت تر ولی خوشگل دیگه رو پیشنهاد دادم

مادرشوهرم خندید گف مثلا میخواد کم خرج کنه بعد همه باهم خندیدن

منم حرصم گرف خیلی شیک نه تنها اون ست مبلو ،میز تلویزیون و کنسول و ساعت دیواریو میزنهارخوریمم از همون سفارش دادم

خندشون رو لباشون خشک شد 😏

تو نی نی سایت کسی مادرش مادر شوهر نیست خودشم خواهر شوهر نیستن چیزی گفتع میشه فقط یادشون هست عروس هست ...

اینجا همه خوشونو تو نقش عروس میبینند تا میتونند به مادرشوهر فحش میدن

بعد میکیم مادر خودت مگه مادرشوهر تیست شروع میکنه از مادر خودش تعریف کردن که ایکاش همه مادرشوهرها مثل مادر من باشن ما رو فدا میکنه برای عروسش اصلا اهل دخالت نیست کلا میرن تو فاز اینکه اگر مادر ما هم بد بود عیب نداشت اما بهترین مادرشوهره همه چیزش برای عروس هست

منم همیشه میکم باید از زبون عروس شنید وگرنه از زبون خواهرسوهرتون مادر خودش بهترین مادرشوهرع

بعضیاکلاباهاش زندگی میکنن همه مثل هم نیستن که.بیچاره ها تاکی تحمل کنن

هرچیزی هم بگی بزرگتره مادر همسرته پس احترامش واجبه مطمعن باش طرف از خوبی تو مطمعن بشه سرشو میکشه بیرون

اولا من همیشه میکم باید صحبتهای دو طرف رو شنید هر کسی داستان رو از اونجایی میکه که به نفع خودش هست این موضوع در مورد خودم هم صدق میکنه اگر کسی بهم حرفی بزنه یا رفتاری بکنه میگم شاید جایی سوتفاهم پیش اومده اول ببینم جریان چی بوده صحبتهای اون طرف روهم بشنوم شاید واقعا جایی من اشتباهی کردم

بعد طبق حرف خودتون دارم میگم اگر عروستون هم پس به مادرتون حرفی زد حق داره دیکه چون اونم قطعا از چیزی ناراحته

پس اپنموقع هم حق رو به عروس بدین

اینجا همه خوشونو تو نقش عروس میبینند تا میتونند به مادرشوهر فحش میدن بعد میکیم مادر خودت مگه مادرشو ...

دقیقا اینجا چندین تاپیک زده شده که خدا مادر شوهرا رو بکشه فلان که خب یعنی برای مادر خودتم همچین آرزوی میکنی بلخره مادر خودتم مادر شوهر یکی دیگه هست یا مثلا مادر خودشون چیزی میگه میگن مادرم از دلسوزی همچین حرفی زده بعد همون حرف از زبون مادر شوهره بیرون بیاد میشه دشمنی دخالت کردن انگار مادر اینا عزیزه براشون مادر شوهره برای شوهرش عزیز نیست همون طور که مادر من برای من مهم و با ارزش هست مادر شوهرم هم مادر همسرم و یه عده دیگه هست و برا اونا با ارزشه خدای همیشه اینجوری به موضوع نگاه میکنم و برای هر حرف مادر شوهرم جبهه نمیگیرم