2777
2789

یک منبع کتاب تست از هر درس کامل میزنم

قلم چی و ماز امسال و پارسال ناقص تحلیل کردم

مطالب پایه رو میدونم مسلطم ولی چرا ترازم کم میاد؟؟؟؟🤔😐

۳۰ ۴۰ میزنم تست ها رو ترازم میاد در حد ۵۷۰۰ یا ۵۸۰۰ تو قلم چی👀

مشکل زماندار بودن یا استرس هم ندارم..

مشکل از کجاس؟🫠

بعضیا میگن آزمون زیاد؟ مرور زیاد؟ یا چی...؟؟

La

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای درس زیست شناسی به تک تک جملات کتاب درسی مسلط باش در کنارش تست زیاد و تحلیل دقیق داشته باش اینکه از چه منبعی هم استفاده کردی مهم هست مثلا آی کیو خیلی خوبه به عنوان منبع اول و بعد پینوکیو به عنوان منبع دوم

برای درس فیزیک صرفا باید حل مسئله زیاد داشته باشی باید انواع مختلف تست ها رو ببینی و یک طرح کلی از راه حل داشته باشی این طوری خیلی راحت تا درصد 70 میری

شیمی تقریبا پرچالش ترین درس هست علاوه بر مطالعه کتاب درسی و حفظیات میشه از کتاب های درست و نادرست خیلی سبز هم استفاده کنی که کامل به حفظیات مسلط بشی و برای شیمی هم اگر مفاهیم مربوط به حل مسئله رو بلد باشی باز باید بری سراغ زیاد تست حل کردن و خودت رو بین داده ها گیج نکنی و یک توصیه با توجه به سطحی که داری اگر منبع اولت آی کیو هست عوضش کن و مثلا برو سراغ خیلی سبز که از تست ساده تا تست سخت رو خیلی مرتب و منظم داره

ریاضی هم که اگر ضعیف هستی بهترین راه دیدن فیلم هست

در کل باید تست زیادی بزنی اول آموزشی و بعد زمان دار