2777
2789
عنوان

مامانایی که پسر بچه دارید

170 بازدید | 33 پست

با خانواده همسرم تو یه ساختمونیم

پسرم وابسته شده بهشون

شبا دوست داره بخوابه اونجا پیششون

خودم اذیتم میبرمش ولی شب غم دنیا میاد تو دلم

جلوش رو بگیرم یاد گرفته گریه شدید کنه یا شوهرم عصبی میشه میگه بفرستش بره روانیش کردی

یا خانوادش میان میگن مگه چی میشه بیاد بخوابه

موقتیه

الانچندین شبه وضع همینه

صبح واسه بازی میاد پایین پیشم ولی شب باید بره طبقه بالا پیش اونا بخوابه

وابستگیم بهش زیاده

صبح ها حالم بده از لج نمیتونم درست رفتار کنم

نمیخوام صبح ها هم محبت کنم یه سره یا کلا با اونا باشه یا کلا با من

درسته کمک خوبه ولی اینجوری من اصلا حس مادری ندارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینجور چیزا خیلی مهمه حتما با یه مشاور کودک صحبت کن و کمک بخوا که چطور باهاش رفتار کنی

فعلا شرایط مشاوره رفتن ندارم

گفتم از تجربه بقیه استفاده کنم

ولی حالم خرابه دلم اشوبه

ربطی به پسر دخترش نداره.

دختر برادر منم از صبح ک چشمش باز میشه تا شب همش پیش مامانم

البته اون مامانش حوصله ش نداره. یه ساعت ک میره بالا صدا داد و بیداد شون میاد دوباره بچه میاد پایین

اینجا شلوغ باهاش مهربون ترن. بیشتر بهش خوش میگذره

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

وای عادت میکنه تااولش هس یکاری کن چیزی ک دوس داره و فلان شرط بزار خونه بخوابه هرکاری میکنی بکن فقط ن ...

اصلا بچه ای نیست که گول بخوره

براش کارتون میذارم اسباب بازی دلخواهش ولی باز میخواد بره دیگه یادم گرفته سریع گریه کنه بغض کنه

شوهرم زود عصبی میشه خانوادشم زود میان سر وقتش

حق داری

ولی بچه هم عادت شده وقتی میبینه حرفش خریدار داره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

تا شوهرت همراهت نیست یه تنه نمیتونی کاری کنی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.