2777
2789

خانما من میرم خونه مادرشوهرم اگه مهمون داشته باشه کلا کاراشو من انجام میدم چندین ماهه نامزدم ، دختراشم ک میان من انجام میدم التبه اوایل خیلی سعی میکردم بشینم و نوهاش پاشن ، نوه هاشم پا نمیشدن بااینکه جوونن ، خودش پا میشد ،دختراشم پا نمیشدن من انجام میدادم یا خودش، ولی حقیقتا احساس میکنم دیگه داره پرتوقع میشه مثلا میشینه و من پا میشم میگم کمکش کنم نمیتونه ،درحالی ک خونه خودمون کمک مامانم نمیکنم چون شاغلم و خسته میشم ، نمیدونم والا کارم درسته یان

والا من تا الان پامو تو آشپزخونه ی کسی نذاشتم

انقدر کار دارن ظرفشویی بخرن

زیاد و بی دعوت نرو . داری بی ارزش میشی

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شددددت اشتباه کردی

وقتی دختراش هستن چراااا؟؟ نمیگم وقتی دختراش هستن کاری نکن ولی قطعا کمتر از اونا کار کن همیشه یادت باشه دخترا باشن تو حق کلفتی نداری ( فقط کمک ریز که نگن نشسته )

یا نهایتاااا تقسیم کار با دختراش

منم میرم خونه مادرشوهرم دختراش باشن یکی ک کلا فاز تازه عروسی داره نمیدونم چیه ک ظرف ک اصلا میشوره دستور هم میده نهایت ظرفارو جمع کنه

نوه های مادرشوهرم ک اصلا هیییچ

خواهرشوهر بزرگه کار میکنه دستورهم میده

امان از جاری خودشیرینم ک میخاد همه کارارو بکنه

من مظلوم و ساده هم هروقت کاری بوده اونجا بودم آخرم قدرمو نمیدونن الان کمتر کار میکنم و کمتر میرم

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

توصیه من اینه ک کم کم این خدمات رو کم کن یکباره قطع کنی خیلی بد واکنش نشون میدن

یکم کمتر برو میری هم ی کار کمتر انجام بده، مثلا سبزی پاک میکردی میشستی ایندفعه فقط پاک کن بزار کنار خودشون بشورن

کم کم کمتر کار کن گله هم کردن بهونه بیار چندبار بهونه بیاری خودشون میفهمن

چی بگم والا درست میشه🤝🏼