2777
2789
عنوان

ظرف شستن در منزل مادرشوهر لطفا باتجربه هابگن

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 37 پست
والا من تا الان پامو تو آشپزخونه ی کسی نذاشتمانقدر کار دارن ظرفشویی بخرنزیاد و بی دعوت نرو . داری بی ...

هفته ای ی بار میرم ولی وقتایی ک زنگ میزنن نمیتونم بگم ن ، البته میگم ن ها ولی انقدر اصرار میکنه مجبورم قبول کنم شوهرمم ک شدید پشتشونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا که دو روز دیگه بحث مقایسه پیش بیاد دخترا ارزششون هزاره و عروس صفر.

قبول دارم ما مجبوریم بعضی وقتا برای محکم شدن جایگاهمون یکارایی کنیم ولی یادت باشه این قانونه که خونه مادر شوهر وقتی دخترا هستن عروس حق کلفتی و تنها کار کردن نداره ( یا کار نمیکنه یا کنار دخترا و با همکاری اونا کار میکنه )

اگه دخترا نبودن از روی محبتت چون مادرا سنشون بالاس کاراشو کن

به شددددت اشتباه کردی وقتی دختراش هستن چراااا؟؟ نمیگم وقتی دختراش هستن کاری نکن ولی قطعا کمتر از اون ...

آخه مسئله اینه دختراش اصلااااااا پا نمیشن 4 ساعت بمونن ، 4 ساعتم میشینه ی گوشه و اصلا پا نمیشن ، ولی من روم نمیشه واقعا

هفته ای ی بار میرم ولی وقتایی ک زنگ میزنن نمیتونم بگم ن ، البته میگم ن ها ولی انقدر اصرار میکنه مجبو ...

چرا نمیتونی بگی نه

از الان عادت بده که کم بری

وگرنه بری سر خونت ول نمیکنن

من ۵ یا ۶ ماه یه بار با هزار کار دارم و وقت ندارم میرم

دو ساعت نشده هم برمیگردم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نمیتونم خواهر ، سنشون خیلی بیشتر از منه من از همشون کوچیکترم

ربطی نداره کار خونه کار یک نفر نیست همشون باید همکاری کنن بخدا انقد حرصم میگیره منم دختر خواهرشوهرم هیچکاری نمیکنه حتی تعارف نمیکنه بده من انجام بدم😐😐

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

چرا نمیتونی بگی نه از الان عادت بده که کم بری وگرنه بری سر خونت ول نمیکنن من ۵ یا ۶ ماه یه بار با هز ...

واییی چ عالی ، خدا خیرت بده منم راضی نیستم برم والا میرم انگار میخوام خفه بشم

توصیم بهت اینه برای اینکه محبتتو اثبات کنی وقتی تنهایی هستین حتما کمکش کن ولی وقتی دخترا هستن شدیدا جلوی خودتو بگیر

نگران نباش اونا سنشون بالاس و درک میکنن کهچون دختراش نشستن تو هم نشستی ( بزرگترا این مسائل رقابتی رو درک میکنن )

چون میدونم اینده بدی در انتظارته و ممکنه حس بدی بهت دست بده وقتی ببینی همه با غرور نشستن و کارای دم دستی رو از تو میخوان

واییی چ عالی ، خدا خیرت بده منم راضی نیستم برم والا میرم انگار میخوام خفه بشم

خب نرو

کار دارم

خسته ام

وقت ندارم

کلاس دارم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩