2777
2789

من عاشق همسرمم سرماخورده

نمیتونم ببینیم مریضه

دو روزه تو خونس هرچی میگم یچی بخور هیچی نمیخوره

میگم بزور

(چون اگ چیزی نخوره داروشم نمیخوره)میگم خب یه لقمه بخور لقمه گرفتم دادم دستش نیم ساعت التماس مبکنم بخور میگه میخورم نمیخوره هی تو چرته حالم دیگه ازاین وضع به هم میخوره ناز کردنم حدی داره دیگه نه دارو میخوره نه غذا خب اخه بزور یه لقمه بخور که داروتو بخوری بچه که نیستی عین پروانه دورزوه گشتم دورش کار خونه بچه داری مهمون داری کار بیرون بخدا مردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه که نیست بیخیالش شو

همه چیز در دسترس باشه اگه خواست بخوره

منم تومریضی هیچی نمیخورم کسی هم اصرار کنه کلافه میشم

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
حاضرم خودم مریض شم شوهرم نهتا صبح تو خواب ناله میکنه

بابا ناله که اره خب مریضه ولی اینکه گوش نمیده رو مخه خب مگه من گناه کردم که تو مریض شدی حالا من مریض بودم کار هم مبکردم

خوب ببین آدم وقتی تو بیماری اشتها نداره دست خودش نیست حتی بعضی مواقع از روی غذا هم بدش میاد.در این ش ...

بزور یه لقمه بخوره که داروهاش بخوره عصر میره دکتر باز نوبت داره

بچه که نیست بیخیالش شو همه چیز در دسترس باشه اگه خواست بخوره منم تومریضی هیچی نمیخورم کسی هم اصرار ک ...

اعصابم خورد میشه هی نشسته ناله ناله خب بخورکه دارو بخوری یکم بهتر بشی ازوقت داروهاش گذشته اینطوریه

سوپ بپز ، میل به غذا نداره خوب . سوپ شلغم بپز ، آناناس عالیه زود سرپاش میکنه شربت عسل و آبلیمو پوست ...

همه غلطی کردم الانم دارم ابگوشت بدون چربی میپزم برای ناهار

اعصابم خورد میشه هی نشسته ناله ناله خب بخورکه دارو بخوری یکم بهتر بشی ازوقت داروهاش گذشته اینطوریه

به هر حال کاری نمیتونی بکنی

میخواد جلب توجه کنه فقط

کاملا بیخیالش شو به بقیه کارها بچسب

این کار رو کنی خودش خوب میشه

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
وقتی تلاش کردی و فایده نداشته نخوره بچه ک نیست ک بگی نافهم هست سخته براش آدم بزرگی هست

اخه ازمن انتظار داره میدونم منم داغون میشم میبینم اینطوریه بخوره خوب میشه خب والا از بچه کوچیک که دارم بدتره اون داروشو میخوره سروقت

مامانشی یا زنش؟

مرده پسر دوساله نیست التماس کنی مامانی بخور بخور!

عقلش میرسه خواست میخوره نخوروم نخورد!

از این جلد مامانی بیرون بیا

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر