negahkhoda مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 3977 عنوان بامرد مریض چیکارمیکنید بخدا کفرم دراومده 140 بازدید | 18 پست من عاشق همسرمم سرماخوردهنمیتونم ببینیم مریضهدو روزه تو خونس هرچی میگم یچی بخور هیچی نمیخورهمیگم بزور (چون اگ چیزی نخوره داروشم نمیخوره)میگم خب یه لقمه بخور لقمه گرفتم دادم دستش نیم ساعت التماس مبکنم بخور میگه میخورم نمیخوره هی تو چرته حالم دیگه ازاین وضع به هم میخوره ناز کردنم حدی داره دیگه نه دارو میخوره نه غذا خب اخه بزور یه لقمه بخور که داروتو بخوری بچه که نیستی عین پروانه دورزوه گشتم دورش کار خونه بچه داری مهمون داری کار بیرون بخدا مردم امروز | 11:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کلثوم_کاملا_اکبری عضویت: 1403/12/08 تعداد پست: 860 حاضرم خودم مریض شم شوهرم نهتا صبح تو خواب ناله میکنه چی بگم والا درست میشه🤝🏼
آتیس۲ عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 3268 بچه که نیست بیخیالش شو همه چیز در دسترس باشه اگه خواست بخوره منم تومریضی هیچی نمیخورم کسی هم اصرار کنه کلافه میشم دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم
mfa91 عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 1327 خوب ببین آدم وقتی تو بیماری اشتها نداره دست خودش نیست حتی بعضی مواقع از روی غذا هم بدش میاد.در این شرایط باید بره سرم بزنه
saray393 عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 21396 حاضرم خودم مریض شم شوهرم نهتا صبح تو خواب ناله میکنه همشون همینن سلامتی و خوشبختی دخترم
negahkhoda مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 3977 حاضرم خودم مریض شم شوهرم نهتا صبح تو خواب ناله میکنه بابا ناله که اره خب مریضه ولی اینکه گوش نمیده رو مخه خب مگه من گناه کردم که تو مریض شدی حالا من مریض بودم کار هم مبکردم
negahkhoda مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 3977 خوب ببین آدم وقتی تو بیماری اشتها نداره دست خودش نیست حتی بعضی مواقع از روی غذا هم بدش میاد.در این ش ... بزور یه لقمه بخوره که داروهاش بخوره عصر میره دکتر باز نوبت داره
مغروروساکت عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 705 سوپ بپز ، میل به غذا نداره خوب . سوپ شلغم بپز ، آناناس عالیه زود سرپاش میکنه شربت عسل و آبلیمو پوست پرتقال بشور ، رنده کن ، بزار رو بخاری یا شوفاژ خشک شه، بعد مثل چایی دم کن بده بخوره
آبجی_خانوم عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6135 وقتی تلاش کردی و فایده نداشته نخوره بچه ک نیست ک بگی نافهم هست سخته براش آدم بزرگی هست
negahkhoda مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 3977 بچه که نیست بیخیالش شو همه چیز در دسترس باشه اگه خواست بخوره منم تومریضی هیچی نمیخورم کسی هم اصرار ک ... اعصابم خورد میشه هی نشسته ناله ناله خب بخورکه دارو بخوری یکم بهتر بشی ازوقت داروهاش گذشته اینطوریه
negahkhoda مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 3977 سوپ بپز ، میل به غذا نداره خوب . سوپ شلغم بپز ، آناناس عالیه زود سرپاش میکنه شربت عسل و آبلیمو پوست ... همه غلطی کردم الانم دارم ابگوشت بدون چربی میپزم برای ناهار
آتیس۲ عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 3268 اعصابم خورد میشه هی نشسته ناله ناله خب بخورکه دارو بخوری یکم بهتر بشی ازوقت داروهاش گذشته اینطوریه به هر حال کاری نمیتونی بکنیمیخواد جلب توجه کنه فقطکاملا بیخیالش شو به بقیه کارها بچسب این کار رو کنی خودش خوب میشه دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم
negahkhoda مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 3977 وقتی تلاش کردی و فایده نداشته نخوره بچه ک نیست ک بگی نافهم هست سخته براش آدم بزرگی هست اخه ازمن انتظار داره میدونم منم داغون میشم میبینم اینطوریه بخوره خوب میشه خب والا از بچه کوچیک که دارم بدتره اون داروشو میخوره سروقت
سلوی70سابق عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17731 مامانشی یا زنش؟مرده پسر دوساله نیست التماس کنی مامانی بخور بخور!عقلش میرسه خواست میخوره نخوروم نخورد!از این جلد مامانی بیرون بیا خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر