2777
2789
عنوان

دلنشجوی فرهنگیانم و خسته ام از انتخابی ک کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هدفم بزرگتر از فرهنگیان بودمجبور شدم برم فرهنگیانمحیط دانشگاهش خیلی بد نیستمن برام مدرسه سخت هستا ...

اها،پس کلا حوصله سرو کله زدن با بچه ها رو نداری!!

خب اگر اینطوری باشه بعدا اذیت میشی،اگر نمیتونی تصمیم قطعی بگیری برو مشاوره کمکت کنه،الان سه سال زحمت رو میتونی ندید بگیری اما ده سال دیگه نمیتونی ازش بگذری و دچار یه طور فرسایش روحی میشی،خوب فکراتو بکن

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
شما معلمید ؟ چرا فکر میکنی چند ساعت توی روزه فقط ؟ معلم بعد که رفت خونه باید برگه تصحیح کنه . برای ف ...

من راجب راحتی کار چیزی نگفتم عرض کردم اونجوری فکر کن که برات قابل تحمل تر شه در ضمن اینچیزا که شما میگی برای هرروز نیست

ببین همه اولش همین حس رو دارن . من خودم همکاران بعد از چند سال میگن کاش انصراف میدادیم .ولی واقعا اگ ...

نمیدونم واقعا میتونم تحمل کنم یا نه

اخه این همه انرژی برا حقوق کمی ک ۲ روز اول ماه دیگه نداریم

یَا رَفِیقَ مَنْ لا رَفِیقَ لَهُ
راستش من بین پرستاری و معلمی شک کردمخودم میگفتم پرستاریولی خانواده اصرار زیاد داشتن ب فرهنگیانخیلی و ...

اگر میخوای کنکور مجدد بدی پرستاری رو قیدشو بزن

نسبت به شغل الانت فقط یه آرتروز گردن و دیسک کمر بهت اضافه میشه

بخون برای دندون یا رادیولوژی و...

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)|| از من انسان جدیدی ساخته شده،کمی بی عاطفه تر کمی قدرتمند تر، کمی اجتماعی تر، اما در حق مردم مهربان تر شده ام، هنوز اعتقاد دارم اعمال انسان به او برمیگردد، از نگاه به گذشته بدم می آید، گذشته برای من تمام شده(1 آذر 1404)|||

اها،پس کلا حوصله سرو کله زدن با بچه ها رو نداری!!خب اگر اینطوری باشه بعدا اذیت میشی،اگر نمیتونی تصمی ...

راستش مشاور خیلی رفتم

اصلا نمیتونن کمک کنن

تصمیمی هست ک هیچ کس نمیتونه کمکم کنه جز خودم😭

هر دو راه برام سخته

حس میکنم دیگه انرژی ایی برای هیچ کدوم ندارم

شما معلم هستین؟میتونم بپرسم چه پایه ای؟راضی هستین؟🥲💔

اره عزیزم معلمم کلاس ششم

توی هر شغلی باشی سختی های خودشو داره منم چند سال اول چالش داشتم ولی واقعا ادم هر سال کلی تجربه کسب میکنه که چالش های شغلتو کم تر میکنه

اگر میخوای کنکور مجدد بدی پرستاری رو قیدشو بزننسبت به شغل الانت فقط یه آرتروز گردن و دیسک کمر بهت اض ...

هدفم دندون هست

البته ک خیلیا میگن حیفه فرهنگیان و ....

ولط حس میکنم حیف نیست

شاید ۲۳ سالگی دندون قبول شم بقیه عمرم رو یه ادم شادتری باشم

شما معلم هستین؟🥲من کارورزی میرم نهایت تا ۱۱ صب میتونم تحل کنماونم هیچ کاری روی دوشم نیساگه معلم باش ...

نه عزیزم دوست صمیمیم تازه اولین سالشه با توجه به تجربه اون گفتم اونم زیاد دوست نداره شغلشو