2777
2789
عنوان

از ختم گروهی قرآن کریم این چند جز باقی مونده🙏 نیت کنید بردارید

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 39 پست

درود

جز ۲۸ با من به نیت سلامتی و خشنودی آقا امام زمان💚

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)  خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚                       

درود جز ۲۸ با من به نیت سلامتی و خشنودی آقا امام زمان💚

قبول باشه گلم انشالا

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@جان_و_جهانم @گلنص @سارینوسورنا @noshabe_meshkii @mina7566

جز 29 عزیزم

حاجت روا بشین

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

جز 29 عزیزمحاجت روا بشین

قبول باشه عزیزم حاجتت روا

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

سلام عزیزم من پیاما رو دریافت نکردم و متاسفانه صفحه سفید رو نشون میده ،فقط تو اعلان دیدم که صدام زدی ...

عزیزم ۱۱ و ۲۲ سهم شما

قبول باشه از دست مولا علی هدیه بگیری

سلام عزیزم جزء 21ان شاء الله از همگی قبول باشه و حاجت روا باشید

حضرت زهرا نگاه ویژه بتون بکنه

1

4

5

8

12

30

1

10

19

عزیزانی که تک کردم این جرزها باقی مونده

جزء ۱

قبول باشه گلم

عیدی بگیرید این هفته

حضرت زهرا نگاه ویژه بتون بکنه

ممنون عزیزم از دعای قشنگت

سایه جان نمیدونم قبلا انجام شده یا نه، یه ثواب ختم هم به نیت 124 هزار پیامبر و 5 بانوی بهشتی، اعلام کنید لطفا،ممنون میشم

ان شاء الله هميشه در سایه ی قرآن و اهل بیت باشید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
ممنون عزیزم از دعای قشنگت سایه جان نمیدونم قبلا انجام شده یا نه، یه ثواب ختم هم به نیت 124 هزار پیام ...

عزیزم ما هر هفته هدیه میکنیم به یک شخصیت مهم

در این لیست ۴۰ نفره که نوشتم ۵ بانوی بهشتی هستند

از پیامبران هم بغضیاشون رو نوشتم

ولی چون فرمودین همین هفته به همین نیت در گروهان مینویسم و این نیست این هفته را اصلاح میکنم و اضافه میکنم گلم

چون این هفته هدیه به شهید خاصی نداشتیم ( معمولا شهدا رو هم مینویسم)