2777
2789
عنوان

دخترم نشسته گریه میکنه میگه اگه بمیری چیکار کنم 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 62 پست
حال بچتو شوخی نگیر . حالش خوب نیست. این اضطراب باید تو وجودش از بین بره. اگر حل نشه بعدها که بزرگ می ...

میپرسه بعد چتد دیقه یادش میشه داعم ک این فکرا رو نمیکنه چند وقت یه باری میپرسه فکر کنم بیشتر چون روزمرگی براش تکراری شده به اینده فکر میکنه مثلا میاد میگه خب این همه غذا بخورم ک اخرش بزرگ بشم چی قراره بشه میگم بهش مثلا درس بخونی یا مثلا عروس میشی بازم گریه میکنه میگه نه اونجوری هم از تو دور میمونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میپرسه بعد چتد دیقه یادش میشه داعم ک این فکرا رو نمیکنه چند وقت یه باری میپرسه فکر کنم بیشتر چون روز ...

بچه منم مثل دختر شما بود من پارسال میلیونها خرج کردم تا فقط یکی از ترسهای از بین بره. اضطراب دختر شما از دختر من هم بیشتره

وای ننه😂دو تا دخمل داری؟ داری رویای منو زندگی میکنی!چقدر ماهه دخترت! ماه!

اره تازه اینا با این فسقلی بودناشون از الان سر لباس دعوا میکنن لباس هم دیگه رو اشتباه میپوشن 🤣کوچیکه میره لباسای بزرگه رو میپوشه و میگه این دیگه اندازه منه مال خودم شد از الان ب بعد ولی اگر بزرگه دست ب یکی از لباسای کوچیکه بزنه واویلا یک جنگی راه میندازه از اخر میاد میگه آبجی مو ببر بفروش تا هی لباسامو دست نزنه🤣

ای بچمممم ببینم چی بوده که این ذهنیت براشون شکل گرفنه

براشون توضیح بده تا شماها مامان نشید من هیچیم نمیشه

یادمه بچه بودم زن همسایمون همسن مامانبزرگم بود اومد داشت به مامانم دلمه درست کردن(مادربزرگم فوت شده بود)یاد میداد گفتم خب خوبه مامان توام بمیری منم میرم پیش این خانم یاد میگیرم😐😐😐😐😐

بهش بگو من خیلی مواظب خودمم و قراره خیلی طولانی عمر کنم و سالم و سرحال باشمخیالش رو راحت کن حتما

اره بعضی وقتا اینجوری میگه میگم اگر دختر خوبی باشی نمیمیرم و ادما از زیاد تمیز کردن اتاق بچه ها مریض میشن و اگر نمخای چیزیم بشه کمکم کن و اتاقتو جمع کن یا میگم برو با اسباب بازیات برام غذا مقوی بپز بخورم تا نمیرم اینجوری اسم غذاهایی ک خودش زیاد دوست نداره رو هم بهش میگم ک یاد بگیره بخوره چون بد غذاست یه مقدار

😂😂😂 خواسته نهایت عشقشو نشون بده 😂😂 گفتم حالا زنت میگه خیلی از مادرت خوشم میاد که حالا اسمشم رو ...

خدانکنه عزیزم

منم مادربزرگم فوت شده بود مامانم رفت پیش زن همسایه که سنش بالا بود دلمه یاد بگیره گفتم مامان خوبه دیگه توام بمیری میرم پیش اون یاد میگیرم😐😐😐😐😐

ای بچمممم ببینم چی بوده که این ذهنیت براشون شکل گرفنه براشون توضیح بده تا شماها مامان نشید من هیچیم ...

میگه هیچ کس نباید اصلا جایی بره و بمیره و یا یه مدت نباشه دوس داره همه باشن یه مدت یکی رو نبینه میگه چرا نمیبری منو داییمو ببینم یا فلان دوستمو ببینم

شاید از نظرت خنده دار بشه ولی برای اون یه استرس بزرگه..ترس از دست دادن والدین..خودمم داشتم... همیشه فکر میکردم مثلا از مدرسه میام نکنه پارچه سیاه دم درخونمون زده باشن..یا مثلا نگاه میکردم توخواب نفس میکشن؟؟؟

پارسا پسرمامان😍
میگه هیچ کس نباید اصلا جایی بره و بمیره و یا یه مدت نباشه دوس داره همه باشن یه مدت یکی رو نبینه میگه ...

ای خدا بچم چقدر نگران همس و مهربونه❤️🥰🥰

ولی توام بهش خیال داحتی بده استرس نداشته باشه