2777
2789
عنوان

خاله نامزدم گفت تو از شوهر قبلیت یه چیزی گرفتی پس کوش

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 40 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طلاهات به شوهر دومت نده بزار صندوق امانت بانک شاید اینم خوب از آب در نیومد

من خوش بخت ترین زن روی زمینم  شکرت خدایا به خاطر پر از آرامشم شکرت خدایا به خاطر خونه ای که خریدم شکرت خدایا به خاطر ماشین سنگین که شوهرم خرید شکرت خدایا به خاطر شغل خودم که یه خیاط ماهر شدم خدایا شکرت به خاطر دختر باادب و درس خونم خدایا شکرت به خاطر پسرم خدایا شکرت به خاطر فروش باغ مون که با قیمت خیلی زیاد  باور نکردنی به فروش رفت شکرت خدایا به خاطر برادر هام که ازدواج کردن و خانواده خوبم که  همیشه منو قابل احترام میدونن شکرت خدایا که هر روز ثروتمند بیشتر میشه در زندگیم آرامش دارم در کتار همسرم و فرزندانم  خدایا شکرت کاعنات سپاس گزارم

اخه نامزدم و خانوادش در جریان نبودنو.چون من مهریه نگرفتم کلا فقط هدایا رو پس ندادم خواهرزاده شوهرش م ...

بگو وقف عام کردم همه کادو ها رو اعم از طلا لباس هرچی که مطلق به اون بود رو انداختم تو کیسه زباله گذاشتم سرشب دم در اشغالی اومد برد خوشبحال هر کی ک پیدا کرده شده چون ی ذره سود یا ضرر تو زندگیم نمیخواستم بمونه

طلاهات به شوهر دومت نده بزار صندوق امانت بانک شاید اینم خوب از آب در نیومد

نه بابا نمیدم

اگه یه موقع هم بگه که میدونم ادمیه خودس وضعش خوبه و نمیگه میگم بابام زیاد خرج کرده یا وگیل طلاق گرفتم و همون موقع فروختم

از رو نمیره زنیکه عوضیدیگه منم خودمو زدم اون راه اخه سنشم بالا نیست ۴۵ شاید باشه

اصلا سکوت و بی محلی در مقابل ادمی که از رو نمیره اشتباهه

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

تو رو خدا میشه تایپک آخرم گزارش بدین براتون صلوات میفرستم

من خوش بخت ترین زن روی زمینم  شکرت خدایا به خاطر پر از آرامشم شکرت خدایا به خاطر خونه ای که خریدم شکرت خدایا به خاطر ماشین سنگین که شوهرم خرید شکرت خدایا به خاطر شغل خودم که یه خیاط ماهر شدم خدایا شکرت به خاطر دختر باادب و درس خونم خدایا شکرت به خاطر پسرم خدایا شکرت به خاطر فروش باغ مون که با قیمت خیلی زیاد  باور نکردنی به فروش رفت شکرت خدایا به خاطر برادر هام که ازدواج کردن و خانواده خوبم که  همیشه منو قابل احترام میدونن شکرت خدایا که هر روز ثروتمند بیشتر میشه در زندگیم آرامش دارم در کتار همسرم و فرزندانم  خدایا شکرت کاعنات سپاس گزارم