2777
2789
عنوان

خاله نامزدم گفت تو از شوهر قبلیت یه چیزی گرفتی پس کوش

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 40 پست
چقدر فضوله آشغال ، باید جوابشو بدی ،جواب اینجور ادمارو ندی مدام میخوان گه بخورن ، یه بار باید بهش بر ...

اره میگم کم بوده بابام کلی خرج کرده بوده و طلاهارو فروخته

کلا خیلی زن عوضیه بدم اومد ازش واقعا

حوصله این یکیو ندارم دیگه اخه خودشم کلا یه دختر داره

انکار میکردی

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه دیدی شوهرت و خانوادش واسه طلاهات برنامه دارن کلا از این ازدواج صرفنظر کن ، خودتو از چاله به چاه ...

نه وضعشون خوبه نامزدم هم خودش مستقل وضع مالیش خوبه همه خرجا با خودشه

مهریه که توافق کردیم یه واحد خونه که یر عقد بهم بده با ۵۰ تا سکه فکر نمیکنم طمع چند گرم طلای منو کنه و برای اون ابروی خودشو ببره

نه وضعشون خوبه نامزدم هم خودش مستقل وضع مالیش خوبه همه خرجا با خودشه مهریه که توافق کردیم یه واحد خو ...

خب اگر خودش خوبه که هیچ ، بسنج همه چیو ولی ، میتونی با حالت گلایه خودت به نامزدت بگی ، بگو از دست خالت ناراحتم توی جمع اینجوری گفته ، انگار چقدر طلا بوده ، بگو چند تیکه بود اونم فروختم خرج جدایی از خوده یارو کردم دادم وکیل

بهترین کار و کردی درباره طلاها همیشه سکوت کن و حرفی نزن زیاد اصرار کردنم بگو من چیزی نمیدونم فک کنم ...

خواهرزاده شوهرشمیشه عروس خاله مادرشوهر سابقم فکر کنم از اون جا آب میخوره

نامزدم اونسری گفت خالمگفته با زنت عکس بگیرمگفتم نه توام بهانه بیار خوشم نمیاد عکست گوشی خالم باشه اون برای همه میفرسته

نمیدونم چی بگمچطور رفتار کنم حوصله اینو دیگه ندارم اه

خب اگر خودش خوبه که هیچ ، بسنج همه چیو ولی ، میتونی با حالت گلایه خودت به نامزدت بگی ، بگو از دست خا ...

اره خودش پسر خوبیه

اره باشه همینو میگم بهش خداکنه پای خالش کوتاه بشه فقط

خواهرزاده شوهرشمیشه عروس خاله مادرشوهر سابقم فکر کنم از اون جا آب میخوره نامزدم اونسری گفت خالمگفته ...

سکوت کن هر مزخرفی هم گفت انکار کن

زیادم پروبازی دراورد بگو خاله جان من احساس میکنم شما با حرفات و کارات ی نیت هایی داری وگرنه من با شما کاری نداام حرفی هم ندارم لطفا عایت کنین

گذشته من فقط و فقط ب خودم و شوهرم مریوطه ما هم با هم کنار اومدیم

خودتم نتونستی بگی بگو شوهرت بگه

ب مادرشوهرت هم از طریق خاهر شوهر گلگی کن

بگو قصدش چیه میخاد با خراب کردن زندگی من جای دخترش و تو خانوادهشوهرش محکم کنه

بگوچرا اجازه میدین با حرفاش ازارم بده ازم دفاع نمیکنین زده میشم دلم نمیخاد دیگه رفت و امدی کنم

سکوت کن هر مزخرفی هم گفت انکار کن زیادم پروبازی دراورد بگو خاله جان من احساس میکنم شما با حرفات و کا ...

اره قصدم اینه نرم دیگه و گفتن میگن نه ممنون نمیام هر وفت اومدم ناراحت برگشتم.

این زن قطعا قصدی دره ما تا بعد عید عقدمون نیست اونوقت این انقدر موش میدوئونه

سکوت کن هر مزخرفی هم گفت انکار کن زیادم پروبازی دراورد بگو خاله جان من احساس میکنم شما با حرفات و کا ...

اون دوستمون خوب گفته عاقلانه تره بگو یکی دو تیکه بود همونموقع پولش و دادم وکیل خرج جدایی از خودش شد

واااای چقد حرصی شدما از دست زنیکه تو چی میکشی

اره قصدم اینه نرم دیگه و گفتن میگن نه ممنون نمیام هر وفت اومدم ناراحت برگشتم.این زن قطعا قصدی دره ما ...

زرنگ باش وقتی خاله هه اونجاس نرو

ن اینکه اصلا نری

اتفاقی هم خاله رو دیدی با ی بهونه با نامزدت بزن بیرون اونجا نمون چ

زرنگ باش وقتی خاله هه اونجاس نرو ن اینکه اصلا نریاتفاقی هم خاله رو دیدی با ی بهونه با نامزدت بزن بیر ...

اره دیگه اون باشه نمیرم فقط باعث ناراحتی میشه

اخه میترسم پشت سرمم بدگویی کنه زنیکه