2777
2789

من دیشب بعد شام یه سر رفتم اونجا.چون همش تو خونه بودم این مدت مادر نامزدم زنگ زد گفت بیا ما هم مهمون داریم یه چرخی بخور روحیت باز بشه🙂🙂

نامزدم اومد سراغم رفتیم اونجا دیدم خاله نامزدم که اصلا با هم نمیسازیم و انگار با من خیلی مشکل داره اونجاس

نشسته بودیم همه داشتن تعریف میکردن منم با خواهرشوهرم داشتیم حرف میزدیم.این یهو برگشت گفت شنیدم از شوهر قبلت کلی طلا گرفتی.چیکارش کردی؟😐

منم مادرشوهرمگفت دیگه اون به خودش ربط داره آبجی

ولی خاله نامزدمگفت اره خب ولی دیدم نمیپوشه برای همین گفتم ولی حتما میخواد سر عقد بیارش دیگه بالاخره این دوتا هر چی دارن برای جفتشونه

منم فقط خودمو زدم به اون راه و هیچی نگفتم.اخه من به نامزدم و خانوادش نگفته بودم طلا دارم و از قبلی چند گرم طلا گرفتم و نمیخواستم هم بگم

چجور با این خاله عوضییییی رفتار کنم تروخدا بگین

بار اولم که منو دید گفت خواهرزاده من شوهر دومته؟وسایلت هم عادت داری عوض کنی؟

جوابش هم میدم از رو نمیرههه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بدترین اشتباهو کردی جواب ندادی باید یه ریدمان مفصل میکردی بهش که دیگه همچین حرفی بهت نزنه

بار اولشم که نبوده

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

سوال اینجاست که از کجا فهمیده؟ غیر مستقیم حرفای نامزد و خانوادش و به نظر منتقل کردن،

اخه نامزدم و خانوادش در جریان نبودنو.چون من مهریه نگرفتم کلا فقط هدایا رو پس ندادم

خواهرزاده شوهرش میشه عروس خاله مامان نامزد سابقم😐😐😐😐خیلی دوره ولی فهمیده دیگه

بگو چقدر عوضی.خودشم کلا یه دختر داره😂😂😂دست خانوادس

احتمالا مادر شوهرت بهش گفته حرف طلاهارو پیش بکش ببینیم چی میگ حواستو جمع کن برا طلاها نقشه دارن

مرا هزار امید بود و هر هزارش به گای سگ رفت....
بدترین اشتباهو کردی جواب ندادی باید یه ریدمان مفصل میکردی بهش که دیگه همچین حرفی بهت نزنه بار اولشم ...

از رو نمیره زنیکه عوضی

دیگه منم خودمو زدم اون راه

اخه سنشم بالا نیست ۴۵ شاید باشه

چقدر فضوله آشغال ، باید جوابشو بدی ،جواب اینجور ادمارو ندی مدام میخوان گه بخورن ، یه بار باید بهش برینی تو جمع تا ببنده دهنشو ، طلاها رم به شوهرت نشون نده ، اگه پرسید بگو دروغه ، یا بگو چند تا تیکه بود همون موقع فروختم

احتمالا مادر شوهرت بهش گفته حرف طلاهارو پیش بکش ببینیم چی میگ حواستو جمع کن برا طلاها نقشه دارن

وضع نامزدم خوبه اخه خانوادش همهمینطور

بعید میدونم چشمشون به پول من باشه

اخه من نگفته بودم اصلا فقط به نامزدم گفتم مهریه نگرفتم

بهترین کار و کردی

درباره طلاها همیشه سکوت کن و حرفی نزن

زیاد اصرار کردنم بگو من چیزی نمیدونم فک کنم شما بیشتر خبر داری

برا س عقدم نبر و نندازو نپوش اون طلاها رو اصلا

و اینکه کی خبرارو بهش میرسونه از کجا خبر داره ؟

اینفعه تیکه اونجوری انداخت اروم بگو ب شوهرت خونه خراب کنی و اختلاف درست کردن خوب نیس خاله ت چ منظوری داره چرا هیچکدومتون از من دفاعی نمیکنین