2777
2789

بچه ها نامزدیم

از لحاظ احساسی و مالی و اینطور چیزا کاملا در اختیارمه و دوست داریم همو و اوکیه واسم ولی

یه مشکلی داره اونم اینه که موقع عصبانیت فحش میده

نه اینکه به من مستقیم فحش بده ها

به من نمیگه چون میدونه اگه بی احترامی ببین جدا میشم ازش و میترسه و فقط جلوی من به بقیه یا خودش و فحش میده

دیشب یه کاری کردم خیلی عصبی شد و خیلی عذر میخوام که این حرفو میزنم ولی بهم گفت ک*رت تو فرق سرم الان خودمو میزنم دیگه و این حرفا

از دیشب دیکه جوابشو ندادم

به نظرتون چیکار کنم و چی بهش بگم

پیرینسس🎀🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی ممکنه الان چون نامزد هستی ملاحظه کنه و بعد که ازدواج کردین دیگه راحت و بدون ترس بهت بددهنی کنه .مرد بد دهن خیلی بده

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
اسی ممکنه الان چون نامزد هستی ملاحظه کنه و بعد که ازدواج کردین دیگه راحت و بدون ترس بهت بددهنی کنه . ...

اخه ببین درحالت عادی کوچیک ترین بی احترامی نمیکنه فقط وقتی خیلی عصبیش کنم رو نقطه ضعفاش

واسه همین به شک افتادم چیکار کنم

پیرینسس🎀🤍

اخه ببین درحالت عادی کوچیک ترین بی احترامی نمیکنه فقط وقتی خیلی عصبیش کنم رو نقطه ضعفاشواسه همین به ...

این دیگه به خودت برمیگرده که یکی سعی کنی ارومش کنی که به اونجا نرسه و اینکه ببین میتونی باید خصوصیت بدش کنار بیای یا نه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏