2777
2789
عنوان

عروس داییه شوهرم به شوهرم پیام داده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 41 پست
از اولش حس خوبی به اون زن نداشتم

منم با پسر عمه شوهرم خیلی حرف میزنم اما پیام نمیدم

زنگ میزنم کارمو بهش میگم و تمام

پیام دادن انگار ک داری چراغ نشون میدی

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

ولی به نظرمن بهترین کار رو خودت کردی صبر داشته باش و پیگیر باش.ازالان کاری کنی اونم راحتتر میتونه پنهونکاری کنه و حاشاکنه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی پیام ساده نیست،،چقد زنا خودشونو بی ارزش میکنن اخه چزا باید حتما با یکی رابطه داشته باشن چرا بدون ک ...

با یکی که با شوهرش بره رابطه داشته باشه

حالا اینی که با اسی هست که معلوم الحاله و همه هم ظاهرا میدونن چطوریه

ولی من تو محیط کار هم دارم می بینم که خیلییییی زیاد شده که با جذابیت جنسی و هر روز ساعت ها لاس زدن و .... امتیاز می گیرن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نه. اصلا خبر نداره. من به موقع. رمزشو بلد بودم اثر انگشت خودمو وارد کردم با اثر انگشت وارد میشم

منم دوسال زمان عقد رمزشو میدونستم بهش نمی گفتم چکش میکردم

که خداروشکر چیزی نبود اصلا

الان دیگه ۲۴ ای گوشیش دست منه

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                

فقط از صفحه چتشون عکس بگیر و مخفی کن

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                
همونجا بجای شوهرت در جوابش بگو بمن پیام نده و دوست ندارم از طرف شما پیامی بمن ارسال شه و مسدودش کن ب ...

و بهتر ابرو شون میره. برای من خیلی بهتر میشه. ببین دوست من. من خیلی تلاش کردم این عوضی رو آدم کنم نمیشه. با خدا اگه بفهمی این مرد چی ب روز من آورده. خون به حالم گریه میکنی 🥲 شاید به نظرت مسخره بیاد. ولی من خیلی دلم میخواد. حسم راست گفته باشه و با اون زن باشه و ابروش تو فک و فامیل بره. شاید دل من خنک شه این مرد الان فقط پدر بچه ی منه و بس.... خیلی وقت پیش برای من مرد اون روزی برای من مرد که سر هرزه ها چه بلاهایی که سرم نیاورد. چه شبایی که تو تنهایی حق حق زدم اون شبی مرد که صداشو با هرزه ها شنیدم. اون شبی مرد که من دو هفته بود زایمان کرده بودم. جوری کتکم زد که به خداوندی خدا سرتا پام خونی شد . تو حاملگی .... با شکم پا به ماه من از اون آدم کتک خوردم

با یکی که با شوهرش بره رابطه داشته باشه حالا اینی که با اسی هست که معلوم الحاله و همه هم ظاهرا میدون ...

ای وای از این جامعه و دنیا،،چرا ما پس اینقد درگیری فکری و کاریو زندگی داریم ک اصلا وقت نمیکنیم ب این چیزا حتی فکرم کنیم

چرا پسر عمه ش ؟آدم نزدیک تر نیست؟

آرایشگره واسه مدل موهای پسرم بهش زنگ میزنم

چون همسرم مدل انتخاب نمیکنه میگه کوتاه کن در حدی که دوماه نیارمش دیگه

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه