2777
2789
عنوان

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

75 بازدید | 5 پست

یه دوستی دارم سالهاست همو میشناسیم ولی خیلی صمیمی نیستیم

فکر کنم ۴_۵ سال پیش زیر یکی از پستاش یه کامنت از یه پسری رو دیدم به طرز چندشی داشت مخ زنی میکرد. اینقدر اون کامنت لاس چندش آوری واسه خر کردن دوستم داشت که عکس پروفایل پسره و حرفی که زده بود کاملا یادمه!

۲ سال پیش دوستم با همون پسر ازدواج کرد😐

دوستم زیبا، تحصیل کرده، خانواده پولدار، شغل عالی و ... پسره هیچی! واقعا هیچی

چند روز پیش با کلی تروما دوستم طلاق گرفت🥲

پسره خیانت کرد

منی که از روز اولی که اون کامنت رو دیدم وایب ناامنی گرفته بودم از پسره و مشخص بود میخواد خرش کنه، مشخص بود دوستم از سرش زیادیه ...

گاهی باید از همه مردای ناامن زندگیمون تشکر کنیم که اینقدر سنسور هامون رو فعال کردن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا چی دقیقا سبب خیر شد من نفهمیدم؟

دوستم توی دنیای فانتزی خودش بود و متوجه نشانه های ناامن بودن پسره نمیشد

ولی منی که هزاران پسر و مرد ناامن تا حالا توی زندگی دیدم اون وایب رو زود احساس میکنم اینم مثل اوناست انگار واکسینه شدم😂

دوستم توی دنیای فانتزی خودش بود و متوجه نشانه های ناامن بودن پسره نمیشدولی منی که هزاران پسر و مرد ن ...

اها از اون لحاظ خودت حسابی کردی

خب اره من ی چیزی ب دخترا بگم من ب جرات میتونم بگم پسرهای خجالتی فرم ک بلد نیستن مخ بزنن انتخاب کنید پسری ک مخ زنی بلده اعتماد ب نفس زیادی داره تو ارتباط شک نکن انقد تمرین کرده دختر بازی حرفه ای شده و تو ازدواجم ادامش میده قطعا !پسرای بی عرضه و ساکت بهترن برای ازدواج

اها از اون لحاظ خودت حسابی کردی خب اره من ی چیزی ب دخترا بگم من ب جرات میتونم بگم پسرهای خجالتی فرم ...

دقیقا از همه بدتر پسرایی هستن که تنها آپشن شون زبون بازی و حمایتایی هست که مشخصه حاصل سالها دختر بازیه