2777
2789
عنوان

بنظرتون مرد برای شروع زندگی چی باید داشته باشه🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 30 پست

از نظر مالی بنظرم باید بتونه یه عروسی و مراسم خوب و متوسط و به دور از تجملات بگیره

یه ماشین یا موتور داشته باشه

بتونه خونه رهن یا اجاره کنه

اگرم خونه داشته باشه که چه بهتر

بتونه نیاز هایمالی خانمش و برطزف کنه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قطعا شغل داشته باشه حالا نمیگم درآمد فضایی ولی درآمدی داشته باشه که اگر خونه نداره بتونه اجاره خونه بده

پس انداز برای رهن داشته باشه

ماشین حتما داشته باشه

حواسش باشه ازدواج فقط ماچ و بغل نیست خرج داره عروسی عقد خواستگاری خرید طلا و حلقه و ...و کلا قبل اینکه تصمیم به ازدواج بگیره یه سر بره املاکی قصابی سوپری خشکباری لباس فروشی و طلا فروشی 😁😁😁

ازدواج که منفعتش فقط برا مرداستزن عاقل به هر ازدواجی تن نمیده

نه بابا الان با این تورم وحشتناک واقعا مرد هم منفعتی نمیبره چون همش باید دنبال کار کردن و پول درآوردن باشه

کلا زندگیا سخت شده

نه بابا الان با این تورم وحشتناک واقعا مرد هم منفعتی نمیبره چون همش باید دنبال کار کردن و پول درآورد ...

مردا پرتوقع تر و راحت طلب تر از اونن که مدام درحال پول دراوردن باشن

زن میگیرن نه براش خرج میکنن نه بهش میرسن فقط ازش توقع دارن برا همین ازدواج به نفع مرداست

{ خانم هستم }

اگر دختر داشتم تو این شرایط و اوضاع مملکت خواستگاری که شرایط مالی خوب رو نداشته باشه راه نمیدادم

خونه

ماشین

شغل

حداقل های شرایط ازدواجه

کسی که نداره دیگه ازدواجش واسه چیه دوتا زندگی معمولی هم از هم میپاشه

کاربر آقا.  abzarek.ir/service-p/msg/2290694

ازدواج که منفعتش فقط برا مرداستزن عاقل به هر ازدواجی تن نمیده

فن پیج شما کاتوزیان.....

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

مردا پرتوقع تر و راحت طلب تر از اونن که مدام درحال پول دراوردن باشنزن میگیرن نه براش خرج میکنن نه به ...

نه اینطوری هم نیست واقعا

همه ی مردا این مدلی نیستن ...حداقل مردایی که اطراف من هستن مخصوصا همسرم بنده خدا اصلا اینطور آدمی نیست