2777
2789
حاضرم شرط ببندم میاد تازه تو حامله ای اگه نیومد یه عذر خواهی کوچولو بکن ازش ولی نگو بیاد دنبالم خودش ...

ببین همیشه این حرفای زشتو بهش میزدم این دفعه انگار خسته شده بود از این حرفام و خیلی جدی بود گفت دیگه خدا هم بگه بخوامت نمیخوامت

برو خونه خودت یک دست گل وجعبه شیرینی بخر حسابی به خودت برس، یک غذای خوشمزه هم بپز تا زمانی که شوهرت ازسرکار برگرده به استقبالش برو زانو بزن دستش را ببوس از او عذر خواهی کن و.. امیدوارم که کدورت ها تمام شود واو شما را بخشیده باشه که حتما هم چنین خواهد بود شاید از روی غرور مردانه سرد برخورد کنه یا شما را پس بزنه ازاین حرف ها اما شما با اشک ریختن و درخواست عفو به کارتون ادامه بدهید نازش را بکشید حتما نتیجه خواهد داد. ان شاء الله

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین همیشه این حرفای زشتو بهش میزدم این دفعه انگار خسته شده بود از این حرفام و خیلی جدی بود گفت دیگه ...

خوب خیلی بده به مرد بگی این حرفارو بچه ننه و از زن هم کمتری دیگه چه حرفیه همیشه میگی ازت زده میشه دیگه نگوو

چی بگم؟ از سختی هام که زیادن یا دل خوشی هام که ناچیزن

بلند شو برو خونت

یه هیتر هم بخر ببر گرمایش خونه ات راه بیانداز

بعد آدمی که تو خونه شیشه ای زندگی می کنه سنگ پرت نمی کنه به این طرف و اون طرف

تو که بارداری و می دونی شوهرت زود عصبی می شه دیگه این دعوا کردن هات پشت تلفن چیه؟ الان مثلا اینها رو گفتی شوهرت متحول شد؟ حرف باید تو زمان مناسب به روشی مناسب گفت تا تاثیری که می خواهی بزاره! شما فقط می خواهید خشمتون خالی کنید! شان و احترام خودتون رو هم میارید پایین!

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

کسی که باهاش ازدواج میکنی،

کسیه که باهاش دعوات میشه!

ماشینی که میخری ماشینی هست،

که باید تعمیرش کنی!

شغلی که خیلی دوسش داری،

شغلیه که باید استرسش رو تحمل کنی!

هر چیزی و هر کسی که بهت حال خوبی میده،

لازمه نقصهاشو هم بپذیری!

این میشه دوست داشتن

برو و معذرت خواهی کن غرورشو کامل نابود کردی . منم یه بار اینجوری شد خیلی عصبی بودم و این حرفارو زدم ...

دقیقا

باید خیلی مواقع سکوت کرد، موقع عصبانیت

البته اسی بارداره

هورموناش.......

و بیشتر باید مواظب باشه

من که تمرین سکوت میکنم

اقتدار هم میدم به همسرم عالیه

منم دیشب دعوا کردم اما حقش بود اصلا ناراحت نیستم نمیدونم چرا اینقدر بچه ان مردا

بش گفتم صب ساعت ۶سرصدا نکن بیدار نشم موند تو دلش تا شب یک عابروریزی کرد و تو درهنسایه داد و بیداد الکی بعد گفت مقصر تویی از صبح غر زدی بهم روزم خراب کردی منم شستمش

کلید پیشم نیس برمم باید خونه باشه که برم داخل😔

وقتی بارداری چرا باعث جنجال و استرس میشی ؟ اون بچه چه گناهی کرده نیومده باید این چیزا رو تجربه کنه

زنگ بزن بگو دلم تنگ شده بود برات بهونه میگرفتم و ...

البته اگه علت قهرت چیز خاصی نیست و مشکل و رفتار حادی نداره و قابل گذشته

کلید پیشم نیس برمم باید خونه باشه که برم داخل😔

اگر بود خیلی بهتر بود حالا هم ایرادی نداره همان چند شاخه گل وشیرینی را بخر برو در بزن ولی پشت آیفون جواب نده تا بیاید درب را باز کنه گل وشیرینی را تقدیم کن بگو عزیزم برای معذرت خواهی آمدم امیدوارم که مرا بخشیده باشی قول می دهم دیگر در زندگی این مسائل تکرار نشود وبرای شما همسری دلسوز ودرکنار تو باشم ومادری مهربان برای فرزندی که حمل می کنم.