2777
2789

کلا عصبیه یا از ایناس زود جوش سرد سرد میشه اگه اینجور کخودش میاد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه فرصت بده به خودت و اون

به نظرم قبل اینکه برگردی خونت،حتما یه مشاوره برو، به همسرتم بعدا بگو بیاد، هر دوتون ایراد رفتاری دارید که باید حل شه، ولی اونقدری اختلاف و مشکل ندارید که بخاد کاربه طلاق بکشه

من مثل احمق ها کار همیشم بود این دفعه از این کلامت خسته شده

باید یاد بگیرین چه جوری رفتار کنین منم بعد سه سال اخلاقامون اومد دستمون بحث دعوا هست باید جفتتون همو مدیریت کنین بازم هنوز ما داریم همو یاد میگیریم ی انسان جدیده دیگه صحبت کنین باهم گفتگو کنین و هرگز بهم توهین نکنین حتی ب شوخی

کلا عصبیه یا از ایناس زود جوش سرد سرد میشه اگه اینجور کخودش میاد

نه کلن عصبی نیس یهو عصبی میشه و بعدش انگار نه انگار که این بوده ولی من این حرفارو همیشه بهش میگفتم این دفعه مثل قبل نبود خسته شده بود از این حرفا و خیلی جدی گفت نمیخوامت

الان نرو چون عصبانیه وداغه

بزار چن روزبگذره آبا ازآسیاب بیفته وازخشم بیادپایین

شماکه ۳ماه نرفتی این چندروزم روش

ولی دیگه زنگش نزن پاپیش نذار بزارببین خودش پیش میادیانه

اگ تواین چن روز نیومدشما کاری که امروزمیخی بکنی بعدازچن روزبکن برو خونت ولی سعی کن باکسی بری که ازش حرف شنوی داره مثلا پدرت،مادرت خلاصه یکی ازاقوام

موفق باشی

چرا اصن سیاست ندارین اخه

آدم هرچقدم با یه رفتار شوهرش مشکل داشته باشه نباید اینجوری حرف بزنه که

انقد روانشناس ها میگن تو تو نکنین.. تو مرد نیستی تو بچهننه ای فلان...

ی کلام میگفتی من ازت ناراحتم ک حرفای خصوصی بینمون رو ب بقیه میگی

هم حرفتو زده بودی هم زندگیتو نابود نکرده بودی

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!