2777
2789
عنوان

عوضی تر از خانواده شوهرم ندیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 53 پست
افتضاحه عزیزم تو تاپیکام هست

من هیچ وقت دوست ندارم کسی رو تشویق به جدا شدن کنم ولی واقعا درک میکنم تو چه خونواده سمی داری زندگی میکنی چون خودمم تو همین وضعیتم گاهی به خدا گله میکنم که چرا من که اینقدر آروم بودم باید گیر همچین کفتارایی بیافتم

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

نشست بغلت پاشو جاتو عوض کن هر چی گفت پاشو برو گوش نکن سرتو تو گوشیت کن اینجوری باید 💩بهش

دقیقا عزیزم از این به بعد مثلا میخواست حرص منو دربیاره از جاری وسطی من حرف میزد که آره خودمونیه دید من حرفاشو تایید نمیکنم آره گرمه بعضیا نمیجوشن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باز اسی تو خاله شوهرت اینجوریه.. من مادرشوهرم اینجوری و چه بسا بدتر از مال توعه.. دست روی دست بسیار است.. خودتو ناراحت نکن اگه شوهرت خودش مرد خوبیه بخاطر چندتا ج.نده بی شخصیت طلاق نگیر.. خودتو دشمن شاد نکن.. من مادرشوهرم ب نوه دو ساله خودش جوری حسادت میکرد ک پشت سرش همه جا حرف میزد و از الان تموم سعیشو میکنه ک این بعده 20-30 سال دیگه توو خونه بمونه و اسمشو بد در آورده.. باز تو خاله شوهرت پشت دختر جاریت حرف میزنه.. منم بحاطر این حرفا ک فردا اسم پسرم تا روی دخترم نداشتن و چوو ننداختن قط ارتباطم.. مثل خاله شوهرت ک روی دختر جاریت اسم خراب میزاره.. من مادرشوهرم اون یکی عروسشو رو چشمش میزارع حالا من اگه مث اون یکی یهو چادرمو میذاشتم زمین و مانتو کوتا و جلوباز میپوشیدم توو کل دنیا اسممو خراب در میاورد ولی اونو عاشقشه.. فک کن جاریم پدرش مرده و سر قبر پدرش گریه میکرد مادرشوهرم طاقت اشک اونو نداشت.. توو جمعء اون همه آدم داد میزد میگفت جاریتو(ینی منو)ببین بی پدر بزرگ شده تو ک همیشه پدرت بالا سرت بوده! چرا گریه میکنی خودتو اذیت میکنی.. مونده بودم بین اون همه آدم چی جواب این زن احمقو بدم ای خدااا.. همه حرفاشو اینقدر نادیده گرفتم ک آخرش دست گذاشت رو بچم تا از طریق اون اذیتم کنه.. دید ب خودم هر بی احترامی میکنه هیچ واکنشی نشون نمیدم.. از طریق بچم اذیتم کرد.. بدجوریم آتیشم زد..

نمیدونم نسل اینجور آدما چرا منقرض نمیشه انرژی خوار هستن اصلا

آره بخدا اگه حتی ننه بابای شوهرم زود تر بمیرن یکم این جو کمتر میشه ولی اونا از من که همسن نوه هاشونم سالم ترن🤣

هیچی نیستن بخدا اصلا خونوادا شوهرم بلد نیستن به یکی احترام بذارن اصلا هیچی بلد نیستن اول فکر کردم نم ...

دقیقا عزیزم هر چی طرف از همه نظر بالاتر افتاده تر نمیدونم اینجور آدما به چیشون مینازن مثلا اینا از نظر موقعیت زندگی ومحله سطح پایین سواد پایین تحصیلات پایین فرهنگ پایین طرف دکتر و مهندسی در حد اینا منم منم نمیکنه اینا یا زندان رفتن مرد و زن یا معتادن یا یه مشکلی دارم بعد از دیگران میگن بابا بشین سرجات دیگه

از این به بعد عزیزم

یبار خونواده شوهرم یه دعوا خیلی خیلی بد با من داشتن بعد این خاله شوهرم به من محل نمیداد وقتی منو میدید جایی منم دیگه حتی سلامش هم نکردم واسه عروسی داداش شوهرم انقدر نگاه کرد تا برم جلو سلام بدم منم محلش ندادم دلم خنک شد

باز اسی تو خاله شوهرت اینجوریه.. من مادرشوهرم اینجوری و چه بسا بدتر از مال توعه.. دست روی دست بسیار ...

فداتشم عزیزم بدبختی اینه مادرشوهر و کل خانواده شوهرم همینن کاش یدونشون اینجوری بود

خوب کردی از خودت مایه نزار برای اینجور آدما اینا هیچی به چشمشون نمیاد

من ۳ تا خواهر شوهر و ۵ تا دختر خواهر شوهر هم دارم همگی مث سگ هار میمونن فقط آماده ان واسه پاچه گیری کلا ۵ تا جاری هستیم که ۳ تاشون کامل قهرن وقطع رابطه فقط شوهراشون میان خونه ننه شون

من ۳ تا خواهر شوهر و ۵ تا دختر خواهر شوهر هم دارم همگی مث سگ هار میمونن فقط آماده ان واسه پاچه گیری ...

منم پنج تا خواهر شوهر دارم گوه خیلی ببخشید منو میخوان ببینن کور میخوان بشن سه تا جاری دارم یکیش فاصله گرفته کم میره میاد دو تای دیگه شدن شکل اینا و به اینا چسبیدن