2777
2789
ن بابا زیادم خودشو اینور اونور نزنه .انشالله ازمایش خون مثبت شد ایتراحت بکنه و گرمیجات مث عسل نخوره ...

چه اینور اونوری من یبار باردار شدم ازمایش دادم مثبت بی بی چک مثبت حتی دکتر زنانم رفتم گفت شیش هفته اس ولی رفتم سونو گفتن بارداری پوچه

بهترین راه براش سونوعه فقط

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه اینور اونوری من یبار باردار شدم ازمایش دادم مثبت بی بی چک مثبت حتی دکتر زنانم رفتم گفت شیش هفته ا ...

خب عزیزم این عزیز سونو براش زودباشه بنطرم چون موقع تشکیل قلب دکتر خودش سونو مینویسه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
دیگهدیاد گرمیجات نخور .زرشک زعفران و دم کرده و عسل واینحرفا نخور.میگن نشاسته خوبه جاشو محکم میکنه ال ...

چشم.وای انقدر شوک شدم.فقط توروخدا دعا کنید.من حاملگی یه شهر رو دیدم.ارزو به دلم مونده بود.تو اوج ای وی اف که نشد خواهرم باردار شد .نمی دونی چی کشیدم

خب عزیزم این عزیز سونو براش زودباشه بنطرم چون موقع تشکیل قلب دکتر خودش سونو مینویسه

نه گلم ایشون میگن اصلا تاریخ سیکلشون یادشون نیست

جنین تشکیل شه تو سونو مشخص میشه تشکیل قلب حالا واسه بعده

چشم.وای انقدر شوک شدم.فقط توروخدا دعا کنید.من حاملگی یه شهر رو دیدم.ارزو به دلم مونده بود.تو اوج ای ...

ببین اروم باش .هیجان زیاد خوب نیس بیبی چک هیچوقت دروع نمیگه مبارکه .منو توهم خدایی داریمو خداروشکر نوبتت رسیده و تا الان تو صف بودی .الان بنطرت چندهفته ت میشه؟

نه گلم ایشون میگن اصلا تاریخ سیکلشون یادشون نیستجنین تشکیل شه تو سونو مشخص میشه تشکیل قلب حالا واسه ...

یعنی بارداری پوچ ربطی ب تشکیل قلب نداره؟

اره صد درصد ازمایش خون بیاد می رم سونو

اول برو پیش ی دکتر خوب هرچی اون گفت انجام بده.من باشم از ذوقم تا جای بچه سفت نشده سونو هم نمیرم ازترس اینکه ی موقع سونو براش صرری نداشته باشه

سونو ضرر نداره خواهر من😂چرا به حرف من گوش نمیدی😅😅😅

میدونم عزیزم .ولی من خودمم چون منتطر باردارشدن هستم اگه بارداربشم از ترسم هیچ کاری نمیکنم ک نکنه به بچه صرری برسه.چون ندید بدید بچه هستم فکر کنم اونطوری عمل کنم

ببین اروم باش .هیجان زیاد خوب نیس بیبی چک هیچوقت دروع نمیگه مبارکه .منو توهم خدایی داریمو خداروشکر ن ...

فکر می کنم سه هفته .یا شاید یک ماه.اصلا تاریخ ها رو به عمد فراموش می کردم.وای حالا زیاد هم رابطه نداشتیم ها سه باز کلا