آبشار7 مدیر عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 5854 عنوان ایا باردارم | مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 54 پست دیروز | 10:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_زشت عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 159 ن بابا زیادم خودشو اینور اونور نزنه .انشالله ازمایش خون مثبت شد ایتراحت بکنه و گرمیجات مث عسل نخوره ... چه اینور اونوری من یبار باردار شدم ازمایش دادم مثبت بی بی چک مثبت حتی دکتر زنانم رفتم گفت شیش هفته اس ولی رفتم سونو گفتن بارداری پوچهبهترین راه براش سونوعه فقط
آبشار7 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 5854 چه اینور اونوری من یبار باردار شدم ازمایش دادم مثبت بی بی چک مثبت حتی دکتر زنانم رفتم گفت شیش هفته ا ... اره صد درصد ازمایش خون بیاد می رم سونو
بهارممممم۱ عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 7070 چه اینور اونوری من یبار باردار شدم ازمایش دادم مثبت بی بی چک مثبت حتی دکتر زنانم رفتم گفت شیش هفته ا ... خب عزیزم این عزیز سونو براش زودباشه بنطرم چون موقع تشکیل قلب دکتر خودش سونو مینویسه خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
آبشار7 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 5854 دیگهدیاد گرمیجات نخور .زرشک زعفران و دم کرده و عسل واینحرفا نخور.میگن نشاسته خوبه جاشو محکم میکنه ال ... چشم.وای انقدر شوک شدم.فقط توروخدا دعا کنید.من حاملگی یه شهر رو دیدم.ارزو به دلم مونده بود.تو اوج ای وی اف که نشد خواهرم باردار شد .نمی دونی چی کشیدم
دختر_زشت عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 159 خب عزیزم این عزیز سونو براش زودباشه بنطرم چون موقع تشکیل قلب دکتر خودش سونو مینویسه نه گلم ایشون میگن اصلا تاریخ سیکلشون یادشون نیستجنین تشکیل شه تو سونو مشخص میشه تشکیل قلب حالا واسه بعده
بهارممممم۱ عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 7070 چشم.وای انقدر شوک شدم.فقط توروخدا دعا کنید.من حاملگی یه شهر رو دیدم.ارزو به دلم مونده بود.تو اوج ای ... ببین اروم باش .هیجان زیاد خوب نیس بیبی چک هیچوقت دروع نمیگه مبارکه .منو توهم خدایی داریمو خداروشکر نوبتت رسیده و تا الان تو صف بودی .الان بنطرت چندهفته ت میشه؟ خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
بهارممممم۱ عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 7070 نه گلم ایشون میگن اصلا تاریخ سیکلشون یادشون نیستجنین تشکیل شه تو سونو مشخص میشه تشکیل قلب حالا واسه ... یعنی بارداری پوچ ربطی ب تشکیل قلب نداره؟ خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
دختر_زشت عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 159 یعنی بارداری پوچ ربطی ب تشکیل قلب نداره؟ نه دیگه تو بارداری پوچ جنینی تشکیل نشده اصلا چه برسه به قلبش
بهارممممم۱ عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 7070 اره صد درصد ازمایش خون بیاد می رم سونو اول برو پیش ی دکتر خوب هرچی اون گفت انجام بده.من باشم از ذوقم تا جای بچه سفت نشده سونو هم نمیرم ازترس اینکه ی موقع سونو براش صرری نداشته باشه خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
دختر_زشت عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 159 ببین اروم باش .هیجان زیاد خوب نیس بیبی چک هیچوقت دروع نمیگه مبارکه .منو توهم خدایی داریمو خداروشکر ن ... دروغ نمیگه ولی گفتم که دقیقش تو سونو مشخص میشه
بهارممممم۱ عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 7070 نه دیگه تو بارداری پوچ جنینی تشکیل نشده اصلا چه برسه به قلبش تیتیر بتا چندبود خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
دختر_زشت عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 159 اول برو پیش ی دکتر خوب هرچی اون گفت انجام بده.من باشم از ذوقم تا جای بچه سفت نشده سونو هم نمیرم ازتر ... سونو ضرر نداره خواهر من😂چرا به حرف من گوش نمیدی😅😅😅
دختر_زشت عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 159 تیتیر بتا چندبود چه میدونم یه سال گذشته یادم نیست ولی هم ازمایش هم بی بی چک مثبت بود تو سونو مشخص شد پوچهالبته اینم بگم من واسه جلوگیری قرص میخوردم
بهارممممم۱ عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 7070 سونو ضرر نداره خواهر من😂چرا به حرف من گوش نمیدی😅😅😅 میدونم عزیزم .ولی من خودمم چون منتطر باردارشدن هستم اگه بارداربشم از ترسم هیچ کاری نمیکنم ک نکنه به بچه صرری برسه.چون ندید بدید بچه هستم فکر کنم اونطوری عمل کنم خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
آبشار7 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 5854 ببین اروم باش .هیجان زیاد خوب نیس بیبی چک هیچوقت دروع نمیگه مبارکه .منو توهم خدایی داریمو خداروشکر ن ... فکر می کنم سه هفته .یا شاید یک ماه.اصلا تاریخ ها رو به عمد فراموش می کردم.وای حالا زیاد هم رابطه نداشتیم ها سه باز کلا