دانشجو_آینده مدیر عضویت: 1402/02/14 تعداد پست: 4567 عنوان دلم میخواد از خونمون فرار کنم ولی نمیدونم کجا برم که پیدام نکنن | مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 19 پست ۱۹ سالمه مجرد میدونم اگه پیدام کنن منو میکشنحوصله مامانم ندارم دیگه میخوام فرار کنم نمیدونم کجا برم و چیا ببرم شهرستان هستم میخوام برم یه شهر بزرگ ولی اصلأ نمیدونم از کجا شروع کنم چطور هماهنگ کنم و کی از خونه بزنم بیرون و چیا ببرم امروز | 10:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهایی_درتاریکی_دنیا عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 2076 چرا همه تاپیکات یجورین حس میکنم یا پسری یا زیر 13 سالته نظر منو در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو ندیده پاک کردم
دانشجو_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/02/14 تعداد پست: 4567 چرا همه تاپیکات یجورین حس میکنم یا پسری یا زیر 13 سالته 😐😑😑 اگه پسر بودم که همش چیزای جنسی میگفتم بعد هزاربار عکس خودم گذاشتم ۱۹ سالمه شرایطم سخته
تنهایی_درتاریکی_دنیا عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 2076 😐😑😑 اگه پسر بودم که همش چیزای جنسی میگفتم بعد هزاربار عکس خودم گذاشتم ۱۹ سالمه شرایطم سخته چه ربطی داره ؟من تاحالا ندیدم پسری مسائل جنسی بزاره چون تعلیق میشن ولی صدبار شده خودشو جای دخترا جا بزنه یا تاپیک عجیب غریب بزنهو مگه هرکی اینجا عکس میزاره عکس خودشه؟حالا هرچی دختری پسری مهم نیست بیخیال نظر منو در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو ندیده پاک کردم
دانشجو_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/02/14 تعداد پست: 4567 چه ربطی داره ؟من تاحالا ندیدم پسری مسائل جنسی بزاره چون تعلیق میشن ولی صدبار شده خودشو جای دخترا جا ... ولکن بای حوصلت ندارم
تنهایی_درتاریکی_دنیا عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 2076 ولکن بای حوصلت ندارم بد شد که نظر منو در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو ندیده پاک کردم