2777
2789

واقعا برام سوالههههههه

بعضیا میرن دورهمی هایی که زن و مرد هس مختلط هس

خانوادگی هم میان اونجا ولی خب همو نمیشناسن

میخورن مست میکنن زن خودشون تو میز خودشون میرقصه نگاه میکنن یا هم وسط زوج ها میرقصن

میگن فقط به زن های خودشون نگاه میکنن به زن های دیگه نگاه نمیکننن همه اونجا ناموس دارن

منم میگم خوشم نمیاد مردی که مسته به رقص من نگاه کنه

جدا از محرم و نامحرم 🥲 واقعا من دوس ندارم یه مرد مست کرده بهم نگاه کنه

دوستامم که رفتن میگن اون مردها ففط به زنهای خودشون نگاه میکنن بیا خوش میگذره

بیا با شوهرت

دوستام میگن ما زن های خوشگل رو اونجا میبینیم شارژ میشیم 😂 تو هم با شوهرت بیا شارژ بشید

آخه چرا باید خودم زمینه نگاه کردن به زنها رو برا شوهرم فراهم کنم؟؟؟

اینو گفتم بهشون، گفتن خب مردها همه جا هس نگاه میکنن

خب میگممم فرق داره نگاه گذرا تو خیابون

با نگاه دقیق حی و حاضر تو مجلس دورهمی

لطفا شما هم نظر بدید

کلا مسخرم کردن منو تخریب کردن سردرد گرفتمممم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باهات موافقم

مشروب بخورن مست کنن؟

غیرت حالیشون نیست؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

با ادمی که هم کربلا میره هم پارتی غریبه ها معاشرت نمیکنم

تکلیفم با خوم معلومه نه حوصله مذهبی های دواتشه رو دارم نه حوصله زیادی لخت ها

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

چقدر این تاپیکو میزنی نمیخای نرو اونام مذهبی نیستن من ندیدم مذهبی واقعی همه کار بکنه خیلی سخته این دوستای هرزه رو بزاری کنار؟

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

من اگر نیک و بدم تو برو خود را باش.

اگر اونا اونطورن به ما چه.

هزاران ادمم هستن سرشون مدام تو نمازه اما حق یتیم میخورن و هزار فساد میکنن.

شپا بدت میاد و حس میکنی جای خوبی برای همسرت نیس نرو و با یه نه من علاقه ندارم جواب همرو بده.

نرو این حرفاام همش چرت و پرته که ناموس و فلان و فقط زن خودشون! آدم مست چه میفهمه اتفاقا هرگندی از ای ...

میگن پاک تر از مست نیس😂😐

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

نامحرم نامحرمه

چه مست و چه عادی.

عقل میگه امکان نداره تو مجلس مختلط نگاه مرد ۱۰۰ درصدی روی زنش باشه فقط ، حالا یه عده دوست دارن خودشونو گول بزنن

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چقدر این تاپیکو میزنی نمیخای نرو اونام مذهبی نیستن من ندیدم مذهبی واقعی همه کار بکنه خیلی سخته این د ...

تو فکر کن خواهرته

ازدواج کردی؟ناقلانگفتی بماچرا

ن باباا