2777
2789
معمولا نهایت تا سه روز دیگه پر پرش تا یک هفته اگه زنگ نزنن یعنی پسندشون نشدی یا اینکه منصرف شدن

الان چهار روز گذاشته یعنی دیگه نمی خوان که زنگ نزدن

خواهر پسره دوست مامانم هست پسرش سرش ظربه خورده چند روزه در گیر اون بودن بیمارستان

جلسه اول که ادمدن روزبعد زنگ زد خواهره خیلی مشتاق و خوب حتی گفت خود داداشم خواسته ولی دیگه خبری نشد شد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان چهار روز گذاشته یعنی دیگه نمی خوان که زنگ نزدنخواهر پسره دوست مامانم هست پسرش سرش ظربه خورده چن ...

حالا یه چندروزم صبرکن حال پسره بهتر شه ممکنه چون درگیر بیمارستانش بودن فرصت فکر کردن به این قضیه رو نداشتن

اگه تا پایان هفته بازم خبری نشد دیگه منتفی بدون

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

الان چهار روز گذاشته یعنی دیگه نمی خوان که زنگ نزدنخواهر پسره دوست مامانم هست پسرش سرش ظربه خورده چن ...

نمیدونم والا.. چی بگم شاید منتظرن سر پسره خوب بشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
امکانش هست زنگ بزنن؟ خاستگاری سه شنبه بود روز بعدش زنگ زدن مشتاق بودن حتی خواهره گفت خود داداشم خواس ...

اره بابا

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)  خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚