2777
2789
عنوان

برای مامانتون روز مادر میخرید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 43 پست
۵۰۰ بابام ماهانه میده ۳۰۰ هم یارانمه

پس در امد خودت نیست

چیزی هم ک نوشتی یعنی مخارج زندگی با دخل جور در نمیاد ک تولد و هدیه و مراسمات رو اجرا کنن

چند روز دیگه هم یلداست حتما کلی خرج دارید

یه شاخه گل بگیر هم اون خوشحال میشه هم یاد میگیرن یه چیز کوچولو هم کفایت میکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادرم برام مادری نکرد اما من بزرگ شدم سرکار رفتم خرجش دادم خونه خریدم ده سال اخر عمرش نشست تا مستاجر ...

چه آدم خوبی هستی تو اشک تو چشام جمع شد

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

۵۰۰ بابام ماهانه میده ۳۰۰ هم یارانمه

وای دختر یعنی کا پول تو جیبی ماهانت رو میدی لیزر ؟ چطور دلت میاد پس بقیه خرج ها رو چیکار میکنی

البته منم دقیقا اندازه شما میگیرم ها

ولی آخه با این پول اگه بری لیزر پس بسته اینترنتی خوراکی من کارت و..اینارو چیکار میکنی

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

پس در امد خودت نیست چیزی هم ک نوشتی یعنی مخارج زندگی با دخل جور در نمیاد ک تولد و هدیه و مراسمات رو ...

مجردم اره درامدی هم ندارم

یه مقدار طلا داشتم اونم کامل قرض دادم بهشون

دیگه واقعا جیبم خاله و پولی ندارم حتی پول ندارم برم ازمون ثبت نامکنم چون پشت کنکوریم🤦♀️🤦♀

اره دیگه مگه همینکارو کنم

من براش روز جهانی و جشن میگیرم همیشه

ولی چون گل خیلی دوست داره براش گل و شیرینی میخرم پنجشنبه

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
مجردم اره درامدی هم ندارمیه مقدار طلا داشتم اونم کامل قرض دادم بهشون دیگه واقعا جیبم خاله و پولی ندا ...

هیچ کس از تو انتظار هدیه خفن نداره

اونام هر چی داشتن و دارن برای بچه خرج میکنن

یه شاخه گل خیلی قشنگه کلی محبت و حرف خوب و شعور و قدردانی توش هست

وای دختر یعنی کا پول تو جیبی ماهانت رو میدی لیزر ؟ چطور دلت میاد پس بقیه خرج ها رو چیکار میکنیالبته ...

بسته اینترنتی که نمیگیرموایفا هست

دیگه خرید خاصی همنمیکنم همونا که تو خونه هست رو استفاده میکنم😐😐😐😐

اخه با ۸۰۰ فقط پاهامو میرم لیزر کاش فول بادی بود

بسته اینترنتی که نمیگیرموایفا هست دیگه خرید خاصی همنمیکنم همونا که تو خونه هست رو استفاده میکنم😐😐� ...

لیزر پا؟شوخی میکنی؟یعنی ناموسا تو حاضری همه پولتو کامل هر ماه بدی که پاتو لیزر کنی؟پشمام خیلی عجیب اومد به نظرم

چون هم سن و سالی و پول تو جیبی هامون شبیه هم بود چقد فرق داشت نحوه خرج کردنمون

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

لیزر پا؟شوخی میکنی؟یعنی ناموسا تو حاضری همه پولتو کامل هر ماه بدی که پاتو لیزر کنی؟پشمام خیلی عجیب ا ...

😂😂😂🤦♀️وای هموننننن

اخه چند جلسه رفتم و هزینه کردم دیگه دلم نمیاد نرم و ولش کنم

بعد مشکل اینه من یه مدت متاهل بودم جیبم پر پول بابام پول میزد نامزدم پول میزدم منم لیزر و روتین و برو و بیا

الان خالیمممم خیلیییی سختمهههه رومم نمیشه هی به بابام بگم پول