2777
2789
عنوان

پول مشاوره ازدواج رو کی باید بده

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 29 پست
😐😐😐😐😐😐😐😐😐 چ حرف مسخره ای

بقران این همه ازدواج دیدم زندگیشونم عالیه بدون مشاوره

کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سخت در اشتباهی آدم باید برای ازدواج کتاب خوب بخونه مشاوره خوب بره مگه الکیه!

الان من نشون کردم چن سال دوست بودم ۲۰آذر عروسیمونع

بدون هزینه های الکی مشاور

کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته

الان من نشون کردم چن سال دوست بودم ۲۰آذر عروسیمونعبدون هزینه های الکی مشاور

شما نمیخوای هزینه کنی ازدواج خیلی حساسه باید بررسی بشه الکی نمیشه صرفا هرکی بگه دوست بودن پس شناختمش

شما نمیخوای هزینه کنی ازدواج خیلی حساسه باید بررسی بشه الکی نمیشه صرفا هرکی بگه دوست بودن پس شناختمش

پس برید کلی هزینه الکی بدین مشاورا🤧

پس برید کلی هزینه الکی بدین مشاورا🤧

من مشاوره رفتم کتابم خوندم خیلیم راضیم سالهای ساله

اینحا هزینه نکنی هزینه دادگاه و طلاق باید بدی چند برابر

طرز فکر مسخره ای ک بگی خودم همه چیو میدونم! تو هرکاری مشاوره خوب کارسازی بیزینس و هرچی

من مشاوره رفتم کتابم خوندم خیلیم راضیم سالهای سالهاینحا هزینه نکنی هزینه دادگاه و طلاق باید بدی چند ...

باشه من ک نگفتم نرید

برید کلی هزینه بدین

شما برو مشکلاتتو ب مادرت بگو ب جای مشاوره تا دخالت کنه تو زندگیتون

من داداشام ازدواج کردن و هیچ مشکلی با کسی ندارن

محاله 2نفر از دو فرهنگ و خانواده متفاوت چالش نداشته باشنمشکل فقط خیانت و هزارتا چیز دیگه نیست ک!

وقتی خانواده ها خوبن تاثیرگذاره تو روابط

بازم دلیل نمیشه!! والا من بهترین ازدواجو داشتم خاتواده هامون عالی بازم ی موضوع پیش میاد سالی یبار ک ...

شاید انتخاب خودت اشتباه بود

من میگم انتخابم و ازدواجم عالی بوده!!! انگار نمیفهمی خودتم نمیزنی ب نفهمیدن! تو همون رویه خودتو برو ...

فعلا ک خوشبختم خداروشکر 🌹

روز خوبی برات آرزو میکنم