2777
2789

من هفت سال حدودا بچه نمیخواستیم خودمون ، زخم زبان زیاد زدن خانواده شوهرم ، حتی پدرشوهرم رفته بود به پدرم گفته بود دخترت نازاست برای پسرمون زن میگیریم ، یا گفته بود هم خوابی نداره با پسرمون، اینقدر بی ادب و گستااااخ

پدر شوهرم در ظاهر با من خیلی خوب مودب و خیرخواه هست اما با این حرفش به ذاتش پی بردم ، بعد پدرم به من قضیه رو نگفت تا یکی دوماه بعدش !بعد من غیرمستقیم به روشون آوردم منکر شدند ! دیگه من نمیتونستم بین دروغ گویی پدرم و پدرشوهرم شوهرم رو متخیر بزارم بهش دقیق نگفتم سربسته گفتم ! پدرشوهرم دروغ گفته بود !

حالا هر وقت منو تنها جایی گیر میورد میگفت چکار کردید با فرزند آوری! فرزند آوری کنید !

حالا فکر نکنید ما همچنین خانواده بی فرهنگی بودیم اصلا همچین حرفایی بینمون نبوده ,زورم میگره الان بی فرهنگ ترین خانواده ها حرفی از زن دوم نمیزنن تو این شرایط اینا چطور به خودشون اجازه دادن ، از شوهرم میترسیدند چون کاملا پشت من بود و اجازه نمیداد بهم حرفی بزنن پس انکار کردند حرفشون رو

بنظرتون چرا در ظاهر با من خیلی خوب و خیرخواهن حتی جلو پام بلند میشن اما در باطن دشمنن، البته مادرشوهرم در ظاهر خوب نیست زیاد ، در باطن فکر میکنم مغز متفکر پدرشوهرم باشه

همسر منم همین فکرا رو میکرد الان خودش مشکل داره خداروشکر منم سالمم

شماهم خوب کاری میکنید ان شالله همسرتم باهات هم دسته لو نمیده

تا بسوزن

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرتون چرا در ظاهر با من خیلی خوب و خیرخواهن حتی جلو پام بلند میشن اما در باطن دشمنن، البته مادرشوه ...

خودت گفتی دیگه گلم

از همسرت میترسن ، جرات ندارن رو در رو

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

شوهرم از من مخفی کار تره تو این مورد

خب خداروشکر

پس چند ماهه دیگه جوری سوپرایز میشن که تا اخر عمر جاش درد میگیره

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

خودت گفتی دیگه گلم از همسرت میترسن ، جرات ندارن رو در رو

اخه اینقدر احترام و خیرخواهی ظاهرس شدید آدم میمونه

اونا فکر نمیکردن خانوادم حرفاشون رو به من بگن، توقع داشتند خانوادم ما رو نصیحت کنن اسمی از اونا نبرن ، اول بار خانوادم بهم نگفتن بعد دیدم مادرم دو ماهه خیلی انگار افسردت تا فهمیدم از کجا آب میخوره ، مادرم میگفت سر این حرفشون یکماه همش قلب درد بودم ، نمیتونم ببخشمشون سر همین ، مادرو میگفت پدرت بعد این حرفای اونا گریه کرد پیش من ، پدرم ۸۰ و خورده ای سن داره

اخه اینقدر احترام و خیرخواهی ظاهرس شدید آدم میمونه اونا فکر نمیکردن خانوادم حرفاشون رو به من بگن، تو ...

خانواده من خیلی ساکتن و اهل صلح و اروم ، از اینا صدا درنمیاد چه برای عروس چه داماد

بنظرت کارم درسته ؟ لطفا پست بالاییم رو بخون

خیلییییی اصلا یه درصد هم شک نکن

خوندم واقعا خیلی خانواده شوهر چندشی داری اگه واقعا خیر و صلاحتون رو میخواستن در لفافه به خودتون بگن نه برن اعصاب خانوادت رو بهم بریزن

خیلییییی اصلا یه درصد هم شک نکنخوندم واقعا خیلی خانواده شوهر چندشی داری اگه واقعا خیر و صلاحتون رو م ...

خداروشکر مادر و خواهرم بارداری اصلا شکم درشت نداشتند، حتی مادرم که کارمند بود سر کار همکاراش تا زایمان نمیکرده متوجه نمیشدن، خدا کنه منم مثل اونا باشم

خداروشکر مادر و خواهرم بارداری اصلا شکم درشت نداشتند، حتی مادرم که کارمند بود سر کار همکاراش تا زای ...

ان شالله مثل همونا میشب

اخه اینقدر احترام و خیرخواهی ظاهرس شدید آدم میمونه اونا فکر نمیکردن خانوادم حرفاشون رو به من بگن، تو ...

بغض کردم برای حال پدر و مادرت به خدا 🥺🥺🥺

خاک تو سر اونا کنن که اینقدر بیشعورن

بهشون نگو

همسرتم نگه بهشون

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃