2777
2789

بنظرتون چه چیزایی تو دوره زمونه امروز باید یه دختر بلد باشه اگر مادر بودین دخترتون رو چه کلاسایی میفرستادید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم ۲۵ سالمه آشپزی بلد نیستم و به نظرم یه باگ بزرگه

موسیقی هم خیلی خوبه حس میکنم اگه بلد بودم میدونستم چطوری خودمو آروم کنم

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

حتما حتما کلاس چرتکه و والیبال میذاشتمش و از همه مهم تر قران رو بهش یاد میدادم با ثبت نام کردن تو یه کلاس قرآن

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

مهارت های ده گانه زندگی واجبن:

مهارت حل مسئله / مهارت تصمیم گیری / مهارت تفکر نقادانه / مهارت ارتباطی / مدیریت رابطه/ خودآگاهی / همدلی / مدیریت احساسات / مدیریت استرس

مهارت مدیریت مالی و چرخاندن اقتصاد خانواده

یه هنر حالا هرچی بهش علاقه داره

یه ورزش هرچی که علاقه داره (ترجیح میدم چیزی باشه که بتونه باهاش از خودش دفاع کنه)

رانندگی

مهارت های خانهداری به طور کلی و یکیاش ویژهتر باز هر کدوم علاقه داشت (چه میدونم شیرینی پزی یا سفره آرایی یا خیاطی یا یا )

مهارت های دیجیتال (اونی که زمان خودش تو بورسه. قبلا کامپیوتر بود الان فکر کنم هوش مصنوعی و آینده معلوم نیست دقیقا چی)

مقاله نویسی هم قشنگ به مغز قدرت انسجام بخشی و جامع نگری میده پس اونم باید یاد بگیره

دیگه یادم اومد میگم

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...