غزل4باران مدیر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2416 عنوان تویی که درمورد حرف نامزدت تاپیک زدی😁 تاپیک تعطیل شده😬 | مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 47 پست میخواستم بگم اگه بحث سر تجاوز و این چیزا بوده اوکیه و شاید افکار نامزدت ناسالم نیست از روی ناآگاهیش از بیماری های جنسی این حرفارو زدهتاپیک تعطیل شد عذاب وجدان گرفتم که نکنه با حرف قبلی من زندگیت خراب بشه😁 اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن… نیچه امروز | 09:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریانابهرامی عضویت: 1404/06/16 تعداد پست: 2496 حرف هاش که درسته اماگفتن اش اونم الان درست نبوده مثل اینکه بهش شک داشته باشی🤣 بیا به من درخواست بده بدو
غزل4باران مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2416 یکی نی نی یارو صدا کنه من نتونستم اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن… نیچه
خودمونینیم عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 10195 آفرین 🤗 خیلی پدسگی گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)
خودمونینیم عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 10195 آفرین 🤗 برای مادرت اقدام رو توضیح بده تا کمتر سگ عین تو پس بندازه گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)
_fati_fati عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 13208 آفرین 🤗 اییییییییی چقدر چندشییییییخاک تو سرت کنن نر کثیف@niniyar بیا این نر رو تعلیق کن بیچاره دلم با دیدنت باز هم لرزید،نمیدانست تو همان بی وفای دیروزی بیچاره دل است،عقل ندارد.....!🖤دلم شکست اما فدای سرت. کفش هایت را بپوش تا مبادا خرده هایش در پاهایت برود🖤
خودمونینیم عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 10195 آفرین 🤗 @niniyar این کاربر مرد به همه درخواست میده و چرت و پرت میگه گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 22590 بعد هی کاربرای مرد تاپیک میزنن چه اشکالی داره ماهم تو سایت باشیم ،یه مشت بدبخت هول هم دفاع میکنن ازشون جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
کاترین_ارنشا عضویت: 1404/05/09 تعداد پست: 454 خوب رابط. نوع رابط مریضی ها جلوگی ری طبی عی غیرطبی عی اطلاعات توبه اشتراک بزاراگه دل سوزی🤗 تو مردییکی برات تاپیک زده بوددوباره داری مزاحمت ایجاد میکنی؟
کاترین_ارنشا عضویت: 1404/05/09 تعداد پست: 454 نه متاهلمخیلی بده که اطلاعاتم کمه؟ 👀 عزیزم این مرتیکه هرزه مرده،یک نفر براش تاپیک زده بود نیم ساعت پیش
eshghemani عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 4034 من که نفهمیدم چی شده و چیکار شده؟ زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که میتونه آرومت کنه همینه و بس