غزل4باران مدیر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2416 عنوان تویی که درمورد حرف نامزدت تاپیک زدی😁 تاپیک تعطیل شده😬 | مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 47 پست میخواستم بگم اگه بحث سر تجاوز و این چیزا بوده اوکیه و شاید افکار نامزدت ناسالم نیست از روی ناآگاهیش از بیماری های جنسی این حرفارو زدهتاپیک تعطیل شد عذاب وجدان گرفتم که نکنه با حرف قبلی من زندگیت خراب بشه😁 اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن… نیچه امروز | 09:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غزل4باران مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2416 گفتم جرم؟ نه عزیزم دارم اطلاع رسانی میکنممیگم اگه بحثی که تعطیل شده رو دوباره راه بندازم تعلیق میشم اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن… نیچه
مهدراهنما عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 1254 آره همین الانم حس میکنم یجوریه😁ولی قضاوتش کار درستی نیست ممکنه زندگیش سر شک الکی خراب بشه آخه گفتن اش اونم کسی که تازه نامزد کرده زشته به نظرم
mona_bala عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 9957 عه خوب شد اومدی دیدی تاپیکمو خیالم راحت شد😁😍اینکه نمیخواد بذاره بری سرکار خودش یه مساله دیگه اس که ... ولی مستقل شدن خیلی بهتره ولی اگه درآمد خوب باشه ن مث دوستم ک ناخن کار و میکاپ کاره دیسک گردن گرفته ولی درامدش خوبه
غزل4باران مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2416 دوم اینکه خیلی مهربونی ات اطلاعات درج کن🤗 اطلاعات چی؟ قربونت 🤗 اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن… نیچه
غزل4باران مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2416 ولی مستقل شدن خیلی بهتره ولی اگه درآمد خوب باشه ن مث دوستم ک ناخن کار و میکاپ کاره دیسک گردن گرفته و ... منم ترجیحم اینه همه خانمهارو به مستقل شدن دعوت کنم اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن… نیچه
مهدراهنما عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 1254 اطلاعات چی؟ قربونت 🤗 خوب رابط. نوع رابط مریضی ها جلوگی ری طبی عی غیرطبی عی اطلاعات توبه اشتراک بزاراگه دل سوزی🤗
mona_bala عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 9957 منم ترجیحم اینه همه خانمهارو به مستقل شدن دعوت کنم ولی متاسفانه ب شدت از کار متنفره. میگه من غرورم اجازه نمیده بخوای جایی کار کنی میگه خودم حقوق میدم بهت ولی کار نرو. خیلی بحث داریم در این مورد
غزل4باران مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2416 خوب رابط. نوع رابط مریضی ها جلوگی ری طبی عی غیرطبی عی اطلاعات توبه اشتراک بزاراگه دل سوزی🤗 اطلاعی ندارم 😆از این چیزا واقعا زیاد سردرنمیارممن بیشتر نگران تفکرش بودم اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن… نیچه
غزل4باران مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2416 ولی متاسفانه ب شدت از کار متنفره. میگه من غرورم اجازه نمیده بخوای جایی کار کنی میگه خودم حقوق میدم ب ... تاپیک قبلی منو بخون امیدوارم بتونی راه درست رو انتخاب کنی♥️ اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن… نیچه
مهدراهنما عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 1254 اطلاعی ندارم 😆از این چیزا واقعا زیاد سردرنمیارممن بیشتر نگران تفکرش بودم آها مجردی پس اطلاعات درمورداقدام خواستی بدم🤗
غزل4باران مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2416 آها مجردی پس اطلاعات درمورداقدام خواستی بدم🤗 نه متاهلمخیلی بده که اطلاعاتم کمه؟ 👀 اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن… نیچه
مهدراهنما عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 1254 نه متاهلمخیلی بده که اطلاعاتم کمه؟ 👀 خب اطلاعات داشته باشی بهتره اما اینجا نمیشه هرچی اطلاع بدی گزارش میزنن دوست داری بدونی درخواست بده خصوصی بهتره
غزل4باران مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2416 خب اطلاعات داشته باشی بهتره اما اینجا نمیشه هرچی اطلاع بدی گزارش میزنن دوست داری بدونی درخواست بده خ ... مرسی از مهربونیت عزیزم 🤗♥️ اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن… نیچه
oghabetanhaa عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 2756 این آقا چند تا تاپیکای منم دنبال میکنه و کامنت هام رو لایک میکنه مشکوک میزنه بنظرم